Café René – Kvalitetsmedveten producent av kompatibla kapslar
30 april 2019

Café René – Kvalitetsmedveten producent av kompatibla kapslar

Café René är ett polskt företag som fokuserar på att utveckla en bred rad av produkter till diverse kapsel- och padsmaskiner. Café René har existerat sedan 1991 och tillverkar produkter av hög kvalitet till lägre priser än sina konkurrenter.

Vem är Café René?

Café René grundades i den polska staden Piła i 1991. Efter murens fall övertog Café René en kaffefabrik nära den tyska gränsen, som sedan har moderniserats och inte längre bara innehåller produktion, utan också ett stort laboratorium, utvecklingscenter och andra forskningsfaciliteter. Café Renés utveckling har skett genom nära samarbete med EU, som de har mottagit flera stipendier och bidrag från, för deras arbete med utveckling av företaget, närmiljö och lantbruk.

Vad kan Café René?

Café René står för hög kvalitet till lågt pris. Det lägsta priset kan de erbjuda därför att priset på arbetskraft är lägre i Polen, samtidigt som de hela tiden arbetar med att förbättra alla produktionsled. Café René har t ex börjat med att importera gröna kaffebönor, som de själva rostar och efterbehandlar, för att själva kunna ge garanti på hög kvalitet. Dessutom odlar de en stor del av sina råvaror i närområden. Café René tillverkar en mängd av kompatibla kapslar. Dvs ”kopiekapslar” till diverse system som är billigare än de originella. Detta gör att du kan spara pengar, utan att du behöver bekymra dig för kvaliteten.

Vem ska välja Café René?

Du ska välja Café René om du är trött på att betala för mycket. Originella kapslar och kaffepads är ofta dyra, och när Café René kan tillverka dem av samma kvalitet, finns det mycket pengar att spara. Med Café René kan du hitta ett stort urval av härliga drycker, som passar till hela familjen.

Kan jag använda Café René?

Du kan hitta ett stort urval billiga kapslar från Café René till Nespresso. Café René producerar inte bara många olika välsmakande kaffevarianter, men också tekapslar till Nespresso. På så sätt kan du få tekapslar av hög kvalitet, som du blixtsnabbt kan laga på din Nespressomaskin.

Om du önskar billigare alternativ till din Dolce Gusto-maskin, har vi samlat ett stort urval av olika varianter Café René till Dolce Gusto. Urvalet innehåller diverse kaffespecialiteter, kaffevarianter, kakao och te som alla är av hög kvalitet, men till lägre priser än de originella varianterna.

Med Café René till Senseo finns det mycket pengar att spara. Priset är mycket lägre än på de originella Senseopadsen, men kvaliteten är ändå helt i topp. Du kan spara ännu mer pengar genom att köpa större mängder.

 

Besök Café René.