Caffenu – Din maskin bliver som ny
19 augusti 2019

Caffenu – Din maskin bliver som ny

Caffenu – Din maskin bliver som ny ser till att din maskin blir helt som den var som ny. Sedan år 2010 har Caffenu producerat diverser rengöringskapslar till kapselmaskiner.

Vem är Caffenu?

Caffenu är ett sydafrikanskt företag som grundades av Rowan Isaacman. Rowan er tekniskt utbildad och innan Caffenu var han med om att grunda en av de första företagen som producerade kompatibla Nespresso®-kapslar. Det var när han arbetade med kompatibla kapslar som han upptäckte att själva bryggkammaren på Nespressomaskinerna ofta blev mycket smutsiga efter att maskinen användes. Han märkte också att kaffet smakade annorlunda än då maskinen var ny.

Det gav Rowan en idé och han började direkt utveckla en kapsel som kunde rengöra maskinen. Lösningen blev de här orange kapslarna som du idag kan köpa till flera kapselsystem.

Vad kan Caffenu?

Alla kan nog instämma i att de ofta tvättar filterbehållaren till kaffemaskinen, kaffekannan och sin kaffekopp. Men hur är det med din kaffemaskin? Fastän man följer avkalkningsprogrammet enligt instruktionerna så bildas det ändå smuts och bakterier inne i bryggkammaren på kapselmaskinen. Om du har en kapselmaskin med en bryggkammare som du kan se in i, kommer du nog att kunna se att det samlats en del belägg och smuts där. Med kapslarna från Caffenu kan du se till att maskinen blir fullkomligt ren. Kapslarna innehåller en blandning av tvättmedel som rengör maskinen så att alla smutsiga ytor blir som nya. Det kommer du att känna i smaken med detsamma!

Vem ska välja Caffenu?

Du ska välja Caffenu om du vill ha den bästa upplevelsen varje gång du brygger en kapsel. Kapslarna är enkla att använda och de finns till de flesta maskinerna. Du ska välja Caffenu om du vill passa upp din maskin precis så väl som den betjänar dig.

Kan jag använda Caffenu?

Du kan använda Caffenu för många olika kapselsystem. Caffenu till Nespresso lancerade Caffenu som första variant. Kapslarna ser ut som helt vanliga Nespressokapslar, men de är gjorda av orange plast.

Caffenu rengöringskapslar till Caffitaly ser till att din maskin kan göra kaffe precis på samma sätt som när den var ny.

Om ditt Lavazza A Modo Mio kaffe har börjat smaka annorlunda, ska du börja med att/prova rengöra maskinen med Caffenu till A Modo Mio.

Besök Caffenu