Gran Caffé Garibaldi – Italiensk lyx i varenda kopp
25 april 2019

Gran Caffé Garibaldi – Italiensk lyx i varenda kopp

Gran Caffé Garibaldi är en italiensk kaffeproducent med lång kaffetradition. Gran Caffé Garibaldi har tillverkat kaffe sedan 1920-talet och har med sina många års erfarenhet skapat helt unika kaffeupplevelser. När du väljer kaffe från Gran Caffé Garibaldi får du kaffe precis som på de bästa gatucaféerna i Italien.

Vem är Gran Caffé Garibaldi?

Gran Caffé Garibaldi är uppkallat efter den italienska folkhjälten Giuseppe Garibaldi. När den första butiken öppnade på 1920-talet var det med en önskan om att leverera det bästa kaffet till lokalbefolkningen. Allteftersom företagets rykte för fantastiskt kaffe spreds, blev efterfrågan så stor, att man senare kunde hitta kaffet i fler städer, och allt fler restauranger, hotell och andra företag önskade servera Gran Caffé Garibaldi för sina kunder. Idag är Gran Caffé Garibaldi tillgängligt i stora delar av världen, som en del av den stora italienska kaffekoncernen Gruppo Gimoka.

Vad kan Gran Caffé Garibaldi?

När du väljer kaffe från Gran Caffé Garibaldi får du kaffe som är lagat efter italienska kaffetraditioner. Den italienska kaffetraditionen har hundratals år på nacken, och det är från Italien vi fått många av de specialiteter vi känner till idag, såsom espresso, ristretto och cappuccino. Italiensk kaffetradition handlar om kärlek, och det kan man känna på smaken.

Vem ska välja Gran Caffé Garibaldi?

Du skal välja Gran Caffé Garibaldi, om du älskar kaffe med fyllighet, volym och arom. Du får kaffe av hög kvalitet, full av autentisk italiensk välsmak. Priserna är lägre än hos många andra gourmetmärken, men låt dig inte luras - Gran Caffé Garibaldi kan bli din nya favorit.

Kan jag använda Gran Caffé Garibaldi?

Du kan hitta kaffe från Gran Caffé Garibaldi till flera maskiner och behov. Med Gran Café Garibaldi till Nespresso får du ett brett urval av delikata kaffeupplevelser. Kapslarna varierar i intensitet och smak, så alla kan hitta en favorit. Kapslarna är producerade i plast, men fungerar perfekt med Nespressomaskiner.

Köp Gran Caffé Garibaldi till Lavazza A Modo Mio och få äkta italienska kaffeupplevelser till din italienska kaffemaskin. Våra varianter är ytterst populära som ett välsmakande alternativ till de originella Lavazza-kapslarna.

Önskar du mala dina kaffebönor själv kan du välja Gran Caffé Garibaldi kaffebönor. Så får du den optimala smakupplevelsen, då aromen först friges när du färskmaler bönorna. Gran Caffé Garibaldi kan fås i varianter som passar perfekt till stämpelkanna, filterkaffe eller till espressomaskiner.

 

Besök Gran Caffé Garibaldi