Gimoka – Äkta italienska smakupplevelser
30 april 2019

Gimoka – Äkta italienska smakupplevelser

Från hjärtat av den italienska kaffetraditionen kommer Gimoka. I starkt samarbete mellan tradition och teknologi har Gimoka utvecklat en stor erfarenhet av industrin för varma drycker, och erbjuder nu en bred rad av produkter.

Vem är Gimoka?

Gimoka startade som ett mindre familjeföretagande vid Comosjöns strand i den italienska staden Lecco. Här rostade och blandade de kaffe till de lokale handlande. Kundgruppen växte snabbt och efterfrågan på Gimokas kaffe nådde i efterhand ut till andra regioner i Italien. Gimoka valde därför att stänga sin egen butik, och istället leverera till caféer, restauranger och specialbutiker över hela landet – för att på det sättet nå ut till fler kunder. I efterhanden blev efterfrågan på Gimokas produkter så stor, att man började leverera sina kaffeprodukter till supermarknader och andra butiker, så att privata kunder lättare kunde få det kaffe de hade stiftat bekantskap med från caféerna och specialbutikerna. Idag är Gimoka ett stort kaffeimperium som producerar kaffe i både sitt eget och andras namn som levereras till hela världen.

Vad kan Gimoka?

Gimoka lagar kaffe efter italienska kaffetraditioner. Kaffet är alltid av hög kvalitet, då Gimoka har stort fokus på alla led i produktionen. Gimokas produkter och produktion sker med en lång rad av certifikat, utbildning och forskning, så att de alltid kan leverera bästa möjliga produkter till kunderna. Gimoka producerar produkter till flera olika system och av flera olika typer. Priset är allt som oftast lägre än motsvarande produkter från andra produkter av samma kvalitet. Gimoka kan leverera produkter av hög kvalitet, till lågt pris, därför att de har optimerat samtliga led i deras processer och därför att de är ett mycket stort företag.

Vem ska välja Gimoka?

Du ska välja Gimoka om du tycker om kvalitetskaffe. Gimokas kaffetraditioner kan kännas på smaken i den färdiga produkten, där varje kopp kommer att smaka som på ett italienskt gatucafé. Priset är ofta lägre, så du kan spara pengar utan att för den skull gå på kompromiss med kvaliteten. Gimoka levererar produkter till många system, så de flesta kommer att kunna hitta en Gimokaprodukt som kan bli deras nya favorit.

Kan jag använda Gimoka?

Du kan använda Gimoka till Nespresso. Till din Nespressomaskin finns en rad olika kompatibla kaffekapslar, som du kan få till lägre pris än de originella. Kaffet är av hög kvalitet, och kommer i plastkapslar.

Söker du alternativ till din Dolce Gusto-maskin finns det flera varianter av Gimoka till Dolce Gusto med alternativ som alla smakar härligt och är av hög kvalitet.

Lavazza A Modo Mio är en italiensk kaffemaskin. Därför är det helt naturligt att man kan få äkta italienskt kaffe från Gimoka till Lavazza A Modo Mio. Kaffet är av hög kvalitet, och levererar kaffe av cafékvalitet till ditt kök.

Söker du äkta italienskt kaffe till din E.S.E. espressomaskin, ska du välja Gimoka E.S.E Pods. Du får en färskbryggd kopp espresso, som du enkelt kan tillaga.

Om du önskar kaffe i sin renaste form, ska du naturligtvis själv mala dina bönor. Så friges smaken och aromen först när du maler kaffet, och du får en helt autentisk upplevelse av kaffet. Gimoka Kaffebönor är italiensk kvalitet, till lågt pris.