Starbucks - Bryggt för de som älskar kaffe
11 september 2019

Starbucks - Bryggt för de som älskar kaffe

Starbucks är en amerikansk kaffekedja som sedan 1971 varit avgörande för hur det moderna kaffet dricks.

Vilka är Starbucks?

Det hele startede med tre studerende på San Fransisco Universitet. Igennem deres fælles forkærlighed for kaffe og te, mødte de Alfred Peet. Peet var en immigreret til USA fra Holland og havde igennem en årrække importeret Arabicakaffe til USA. Det inspirerede de tre venner til at starte deres egen butik med kaffebønner og kaffemaskiner. Butikken åbnede de i Seattle i bydelen Pike Place, som i dag er navnet på et en af de ældste signaturkaffeblends i Starbucks sortiment. Den lille butik blev hurtigt en succes, og derfor købte Starbucks ejet kafferisteri for at kunne følge med efterspørgslen.

I 1981 mødte Starbucks Howard Schultz. Schultz var ansat ved Hammarplast, som leverede udstyr til kaffebrygning hos Starbucks, og var imponeret af størrelserne på ordrerne fra den lille butik i Seattle. Derfor besøgte han selv butikken og forelskede sig straks i den unikke oplevelse som butikkerne allerede den gang gav kunderne. Derfor blev Howard Schultz ansat som marketing ansvarlig. Igennem de næste år besøgte Schultz bl.a. Italien, hvorfra han fik idéen til at omforme butikken fra kaffebutik til café. Herfra eksploderes Starbucks popularitet, som en del af Yuppiebevægelsen, og kaffebutikkerne indtog gadehjørner i USA og senere resten af verden.

I dag finder du Starbucks i alle verdenshjørner, ligesom flere af deres produkter findes i butikker og kiosker.

Vad kan Starbucks?

Starbucks var de första som förstod att göra kaffevetande förståeligt för den normala förbrukaren. Med mer än 40 års erfarenhet har Starbucks därför unik erfarenhet när det kommer till skapandet av kaffeblandningar som skiljer sig på sätt som kan både smakas och förstås. Starbucks är alltid av högsta kvalitet både när det gäller råvaror och kaffeupplevelser. Du kan därför tryggt välja Starbuckskaffe om du ska lyxa till det för dig själv eller dina gäster.

Vem ska välja Starbucks?

Du ska välja Starbucks om du är en kräsen förbrukare med stor nyfikenhet. Starbucks kaffeblandningar har inte uppstått över natten. De har varit igenom långa testprocesser för att optimera smak och kaffeupplevelse. Därför finns till exempel Pikes Place Blend som varit med sedan starten – helt utan att ändra receptet. Utöver detta är Starbucks kända för att göra de bästa kaffespecialiteterna som Cappuccino och Café Latte.

Kan jag använda Starbucks?

Starbucks har efter åratal då deras produkter enbart fanns i begränsat utbud i deras egna butiker valt att lansera flera av deras sköna produkter till en bredare publik.

Starbucks till Nespresso ger dig lätt och enkelt den fulla Starbucks-upplevelsen på blott ett ögonblick. Kapslarna innehåller många av de kända kaffeblandningarna så att du kan göra den variant du känner till från Caféerna hemma hos dig själv.

Besök Starbucks