• Frakt: 39,00 kr. - Fri frakt över 499 kr.
  • PrisGaranti! - alltid bra priser!
  • 100 dagars returrätt
  • Vi skickar alla vardagar

Gimoka Supremo

1000 g. hela kaffebönor

I lager
Now: 70,00 kr

Produktspecifikationer

Antal kapslar 1000
Märken Gimoka
Smak Kakao, Kryddor, Mild syrlighet, Sötma
Karaktäristik 1000 gram
Koppstorlek Ristretto, Espresso, Lungo, Vanlig kopp, Stor kopp
Styrka Kraftig (7/10)
Bäst före 21.03.2024

Produktbeskrivning av Gimoka Supremo

Med Supremo får du en Espresso-blandning från italienska Gimoka. Det betyder dock inte att bönorna bara kan användas till Espresso, utan det återspeglar den rostningsteknik som bönorna har genomgått.

För italienskt kaffe är vanligtvis centrerat kring Espresso, där bönorna rostas lite längre och vid högre temperaturer än andra kaffetyper, vilket resulterar i en kaffe med en något bränd touch och mörkare toner, där de naturliga oljorna från bönorna har blivit mer aktuella och synliga.

I denna blandning får du en kaffe skapad på dessa rostningstraditioner, vilket har resulterat i ett kaffe som ligger i den högre änden av skalan enbart när det gäller styrka för vad du vanligtvis ser för en mellanrostad variant. Smaken är mandel, choklad och karamell, och basen är både len och krämig.

Med de malda bönorna får du ett kaffe som inte bara är lämpligt för Espresso, men som också kan användas för filterkaffe, stämpelkaffe eller som pour over.

För bästa resultat rekommenderar vi att du först malar bönorna strax innan du behöver det.

Gimoka är en italiensk kaffeproducent som spårar sina anor tillbaka till början av 1980-talet, där företaget idag från sin bas i Andalo Valtellino, Lombardiet, är bland Italiens ledande kafferosterier med export till över 50 länder.

Gimoka Supremo
Ditt betyg
Ska innehålla minst 20 tecken 20