• ★★★★★ 300.000 nöjda kunder sedan 2011
  • Fri frakt vid köp över 599,-
  • Vi skickar alla vardagar kl. 16:00

Fyllsjälv-kapslar från Capsul'in: Bra råd, länkar och andra kunders erfarenheter

 

Bra länkar, test och bruksanvisning för Capsul’in fyllsjälv-kapslar


Navigation til Capsul'in

 

 

Andra kunders erfarenheter av Capsul'in

Vi har många kunder som är glada för att använda fyllsjälv-kapslarna från Capsul’in till Nespresso®. Läs nedan om deras erfarenhet av Capsul’in-kapslarna.

 

Fantastisk produkt
”Fyll själv-kapslarna från Capsul’in till Nespresso är geniala och man sparar mycket pengar. Handlar gärna hos Kaffekapslen igen.” 

Anne 

 

 

Enkelt och bra
”Tyckte kanske de första par fyll själv-kapslarna från Capsul’in till Nespresso var lite svåra att göra och tänkte att jag aldrig skulle orka med allt krångel, men efter att jag såg filmen på youtube kunde jag se att det är jätteenkelt. Nu får vi faktiskt en bättre kopp kaffe eftersom vi hela tiden använder färskt kaffe. Superlätt och helt klart värt att rekommendera.” 

Christian 

 

Damn Good Cup of Coffee!
”Spännande produkt, spännande idé. Ger mig chansen att göra mitt eget drömkaffe. När jag har rostat och malt mitt eget superkaffe och använder fyll själv-kapslarna från Capsul’in till Nespresso, kan jag göra den ultimata koppen kaffe. På grund av kapslarna är doseringen alltid densamma och inget går till spillo. Kaffet blir alltid likadant och alltid lika bra.” 

Leif

 

Mycket enkelt att använda kapslarna!
"Vi ser fram emot att testa fyll själv-kapslarna från Capsul’in till Nespresso. Både med Illy espresso kaffet som följde med, men också med annat kaffe från shoppen. DET ÄR I VILKET FALL SOM HELST VÄLDIGT ENKELT ATT ANVÄNDA KAPSLARNA!!!!!" 
Birthe

 

Det är inte svårt att fylla kapslarna

”Så kom paketet med fyll själv-kapslarna från Capsul’in till Nespresso och jag måste säga att jag redan efter 5 koppar är riktigt positivt inställd. Det är inte svårt att fylla kapslarna, så *gillar*.”
Ronny 

 

Kapslarna fungerar fint

”Fyll själv-kapslarna från Capsul’in till Nespresso fungerar fint – den enda utmaningen är att få bort kaffet från kanten innan man sätter på locket. Det kräver lite övning.”
Allan

 

Kapslarna är perfekta
"Fyll själv-kapslarna från Capsul’in till Nespresso från KaffeKapslen är väldigt lätta att använda."
Kurt

 

Skönt att man äntligen kan få Capsul'in i SE

”Fyll själv-kapslarna från Capsul’in till Nespresso håller vad de lovar…”
Dahlmann

 

Årets bästa köp hittills!

”Den första koppen jag gjorde smakade förfärligt, men nästa kopp blev riktigt bra. Felet var att jag var alldeles för snål med bönorna. Fyll själv-kapslarna från Capsul’in till Nespresso ska fyllas ända upp till kanten och pressas ordentligt, så får du en härlig och fyllig smak. Jag är riktigt glad att jag hittade hemsidan så att jag kan få en god kopp kaffe utan att betala en förmögenhet, samtidigt som jag kan exprimentera med olika smaker. Kort och gott – toppenbra!”
Susanne

 

En god idé

”Fyll själv-kapslarna från Capsul’in till Nespresso fungerar utmärkt. Det är ett bra initiativ till ett försök att bryta ett monopol.”
Mogens

 

Bra produkt

”Det kräver lite övning innan man lär sig hur man fyller upp fyll själv-kapslarna från Capsul’in till Nespresso – utan att det hamnar kaffe överallt. Nu kan jag göra min egna kaffeblandning samtidigt som jag brygger kaffe för ett rimligt pris. Jag kommer fortsätta att köpa fyll själv-kapslar från Capsul’in till Nespresso!”
Thomas

 

Godtagbar kvalitet

”Jag beställde fyll själv-kapslarna från Capsul’in till Nespresso. Jag fick dem snabbt och utan problem. Kvaliteten på kapslarna är godtagbar när man tänker på att varje kapsel består av en plastbägare och ett klisterlock. Det tar lite tid att fylla dem och se till att det inte ligger kaffepulver på kanten när man ska klistra fast locket. Av de första 20 var det 2 som inte riktigt fungerade eftersom jag inte lyckades sätta ihop dem ordentligt, men det är faktiskt heller inte jättelätt. Smaken är däremot väldigt god.” 
Claus

 

Perfekt alternativ till Nespresso

”Fyll själv-kapslarna från Capsul’in till Nespresso är ett perfekt alternativ till Nespresso.”
Kund

 

Fyll själv till Nespresso

”Jag köpte fyll själv-kapslarna från Capsul’in till Nespresso till min nya nespresso maskin, de kom dagen efter och fungerar fint.”
Frank

 

Billiga fyll själv-kapslar

”Det kan absolut rekommenderas att handla hos Kaffekapslen.se. Fin och enkel hemsida och inte minst billiga fyll själv-kapslar från Capsul’in till Nespresso. Kan helt klart rekommenderas.”
Lilian

 

Capsul'in kapslarna fungerar fint

”Capsul’in kapslarna fungerar fint i Citiz Nespressomaskinen: Det är enkelt att klistra på locket på den tomma kapseln och espresson har creme, även om det är mindre än Nespressokapslarna. Testat med både Lavazza Qualità Oro och Illy."
Ron

 

Fantastiskt

”Det är FANTASTISKT att kunna njuta av vårt helt egna favoritkaffe i världens bästa kaffemaskin (Nespresso). Fyll själv-kapslarna från Capsul’in till Nespresso är fortfarande lite dyra, men om man jämför med original-kapslarna så kostar de ju bara en bråkdel. Vi ser fram emot att exprimentera lite med andra kaffetyper och det gör faktiskt Nespresso-maskinen ännu mer värdefull!”
Jens