• Frakt: 39,00 kr. - Fri frakt över 499 kr.
  • PrisGaranti! - alltid bra priser!
  • 100 dagars returrätt
  • Vi skickar alla vardagar

Choco Dark Dream - Nordic Roast

398 g. kakao

I lager
Now: 59,00 kr

Produktspecifikationer

Antal kapslar 398
Märken Nordic Roast
Smak Kakao, Choklad, Kryddor, Sötma
Koppstorlek Vanlig kopp
Styrka Medel (5/10)
Bäst före 01.03.2023

Produktbeskrivning av Choco Dark Dream - Nordic Roast

Även om Nordic Roast till största delen ligger i Chai, har Nordic Roast även andra drycker i sortimentet - som denna aromatiska mörkchokladdryck.

Här får du en kakaodryck med en intensiv och rik chokladsmak. Med andra ord, en kakao med en vuxen smak, som har en fin balans mellan bittra och söta smaknyanser. Allt du behöver göra är att tillsätta mjölken – och på nolltid har du en fin kakao – enkelt, snabbt och delikat!

Här är en kakao som är bra att njuta för dig själv en kall vinterkväll. Men det fungerar också briljant som en liknande sommardryck. Då är det bara att byta ut den varma mjölken med kall mjölk.

Med denna blandning kan du brygga ca 15 koppar, och som alltid är fallet med Nordic Roast levereras drycken i en elegant burk.

Nordic Roast är ett danskt premium Chai-företag baserat i Köpenhamn. Nordic Roast är dedikerade till att tillhandahålla premium Chai latte-produkter som ett kvalitetsalternativtill kaffe och te, skapat av högkvalitativa ingredienser, god smak och en elegant design där östliga och västerländska traditionerförenas i ett.

Choco Dark Dream - Nordic Roast
Ditt betyg
Ska innehålla minst 20 tecken 20