• Frakt: 39,00 kr. - Fri frakt över 499 kr.
  • PrisGaranti! - alltid bra priser!
  • 100 dagars returrätt
  • Vi skickar alla vardagar

Dolce Gusto Esperta

Automatisk kapselmaskin

I lager
Now: 1 299,00 kr

Produktspecifikationer

Antal kapslar 1
Märken DeLonghi
Kapselsystem Dolce Gusto
Karaktäristik Maskin

Produktbeskrivning av Dolce Gusto Esperta

Det är inte bara designen på Nescafé Dolce Gusto Esperta som är futuristisk. Maskinen är nämligen smartare än de flesta.

Maskinen ställs till skillnad från de flesta andra Dolce Gusto-maskiner in genom användning av en LED-skärm och kan också betjänas via en app som gratis kan hämtas till både Android och iOS, och fungerar på både smartphone och platta. Både LED-skärm och app är ytterst användarvänliga och kan betjänas av alla.

Med hjälp av LED-skärmen eller appen kan du enkelt ställa in dina föredragna koppstorlekar och intensiteter. Du kan också värma upp maskinen utan att du behöver resa på dig, du kan brygga en kopp direkt från soffan eller med en timer ställa in hur ditt kaffe ska stå klart på morgonen.

När du lagar Dolce Gusto-drycker med Esperta får du fler möjligheter än med de andra maskinerna. Utöver att brygga de många möjliga Dolce Gusto-kapslarna till perfektion, ger maskinen dig också möjlighet att använda två andra avancerade funktioner, som ger större valfrihet när det gäller smak och intensitet. Espresso Boost ger en mer intensiv och djup smak från ditt kaffe, och är för dig som någon gång emellanåt önskar en lite starkare kopp kaffe. Delicate Brew ger en milt balanserad och aromatisk stor kopp kaffe till när du ska skämma bort dig själv. Dessutom kan du ställa in maskinen på att laga en extra stor kopp genom att aktivera XL-funktionen.

Den unika designen ger plats till en vattentank på hela 1,4 liter, som därför behöver fyllas mer sällan – även hos de allra största kaffeälskarna. Den inbyggda kopphållaren har fyra olika inställningar, så du kan använda precis den kopp du önskar.

Dolce Gustos Eco-Mode stänger automatiskt av maskinen, om den inte har använts på 5 minuter. Därför kan du enkelt laga flera kopper på rad – utan väntetid – medan du inte behöver bekymra dig för att komma ihåg att stänga av maskinen. Eco Mode-funktionen ger maskinen Energimärkningen ”A+”.

Dolce Gusto Esperta
Ditt betyg
Ska innehålla minst 20 tecken 20
Bestsellers:
Starbucks Caramel Macchiato paket och kapsel till Dolce Gusto
Starbucks Caramel Macchiato 12 kapslar till Nescafé Dolce Gusto
Now: 48,00 kr
12 färdiga att dricka Dynamite iskaffe
Dynamite Ice Latte - 12 st. 12 x 230 ml. Iskaffe
Now: 79,00 kr
Kapselhållare i plast till Dolce Gusto med kapslar
Kapselhållare till 35 Dolce Gusto-kapslar
Now: 139,00 kr
Starbucks Doubleshot Espresso Iskaffe
Starbucks Doubleshot Espresso 200 ml. iskaffe
Now: 19,00 kr
Nescafé Café au Lait paket och kapsel till Dolce Gusto
Nescafé Café Au Lait 16 kapslar till Dolce Gusto
Now: 48,00 kr
Nescafé Americano paket och kapsel till Dolce Gusto
Nescafé Americano 16 kapslar till Dolce Gusto
Now: 55,00 kr