• Frakt: 39,00 kr. - Fri frakt över 499 kr.
  • PrisGaranti! - alltid bra priser!
  • 100 dagars returrätt
  • Vi skickar alla vardagar

Lavazza Crema E Aroma Blue

1000 g. hela kaffebönor

I lager
Now: 149,00 kr

Produktspecifikationer

Antal kapslar 1000
Märken Lavazza
Smak Sura Robusta, Mörkrostade bönor, Aromatisk arabica
Karaktäristik 1000 gram, Arabica/Robusta
Styrka Kraftig (8/10)
Bäst före 30.10.2023

Produktbeskrivning av Lavazza Crema E Aroma Blue

Här är Lavazzas Crema E Aroma kaffebönblandning i en 1000g förpackning för att du ska ha gott om kaffe till hands ett tag.

Lavazzas stolta kaffetradition har varit en bas i många hushåll och caféer i flera år. Du kan nu ta med dig denna höga kvalitet till ditt hem och göra kafékvalitetskaffe i ditt eget kök.

Crema E Aroma är en blandning av Arabicabönor från Central- och Sydamerika och Robustabönor från Afrika. Denna kombination ger dig en intensiv upplevelse med en delikat beska som rundar av kaffet perfekt.

Bönorna är mörkrostade, vilket är perfekt att använda som espresso eller som bas för din cappuccino, latte eller andra espressobaserade drycker. Om du gör en espresso får du en vacker crema ovanpå ditt kaffe.

Med denna 1000g påse med kaffebönor kan du mala ditt kaffe precis som du vill ha det och göra kaffe för att tillfredsställa varje sug. Vi rekommenderar att du maler bönorna direkt före användning så att ditt kaffe är så färskt som möjligt.

Lavazzas högkvalitativa kaffe är perfekt exemplifierat i deras Crema E Aroma-blandning. Prova dessa bönor nu och vi är säkra på att du inte kommer att ångra ditt val.

Lavazza Crema E Aroma Blue
Ditt betyg
Ska innehålla minst 20 tecken 20