Siemens EQ.300

Automatisk espressomaskin TI353204RW

Availability: I lager

Nu: 6 999,00 kr
ELLER
Det är en bra idé att köpa kapslar och avkalkning tillsammans med maskinen

Produktspecifikationer

Märken Siemens
Karaktäristik Maskin

Produktbeskrivning av Siemens EQ.300

Ta ditt kaffedrickande till nya nivåer med den innovativa och användarvänliga Siemens EQ300.

Siemens serier med helt automatiska espressomaskiner har de senaste året blivit ohyggligt populära. Bakom succén gömmer sig årtal av innovation för att göra en rad espressomaskiner till den privata marknaden som är både kompakta och användarvänliga, utan att på något sätt kompromissa med smakupplevelsen.

Siemens EQ300 är en av Siemens toppmodeller inom helautomatiska espressomaskiner och kommer med ett stort antal funktioner och möjligheter så att du kan få ditt kaffe precis som du önskar. Maskinen har en tidlös och industriell design med mjuka linjer och blanka ytor. Maskinen används enkelt med en touchpanel och en informationsskärm där du väljer typen av dryck, intensitet och du kan även följa med i status under avkalkning och annat underhåll. Maskinen mäter (H) x 25 cm (B) x 43cm (D) och är därför ytterst kompakt trots sina funktioner och är optimal till både privata kök och mindre kontor. 

Siemens EQ300 använder hela kaffebönor som mals färskt till varje kopp, och den brygger med 15 bar tryck. Uppbevaringen av kaffebönorna sker i en aromförseglad behållare med kapacitet på upp till 250g och mals med den exklusiva ceramDrive-teknologi som maler kaffebönorna extra fint för att frige optimal arom och smakintensitet. Du kan själv välja malningsgraden så att du får precis den smak du vill ha. 

Via oneTouch-panelen kan du välja mellan espresso, caffe crema (svart kaffe), cappuccino, latte macchiato och varm mjölk. Önskar du en cappuccino eller latte macchiato, där det ska tillsättas mjölk så häller du bara mjölk i koppen och sänker ner den automatiska mjölkskummaren i koppen. Därefter väljer du den önskade koppen och maskinen klarar resten. Vill du göra dubbel koppstorlek – till exempel en dubbel shot espresso – kan du också välja detta på displayen. Det är också möjligt att välja 6 olika kaffestyrkor. Alla koppstorlekar och mjölkinställningar kan ställas in manuellt och sparas till framtida användning. 

För att underhålla maskinen optimalt ska du bara följa calc´n´Clean-programmet som finns på framsidan av maskinen och som själv kommer göra dig uppmärksam på när det ska användas. De lösa och avtagbara delarna såsom droppfatet och gallret tål diskmaskin medan resten sköljs under kranen. Det följer med en enkel och användarvänlig vägledning till optimalt underhåll, där det finns vägledning till optimal rengöring av alla delar. 

Önskar du att minimera kalk och liknande kan du med fördel använda ett BRITA EQ vattenfilter som enkelt kan monteras i tanken. Du kan med fördel skaffa ett BRITA EQ rengöringsset som innehåller avkalkning och rengöringskapslar, samt en borste till rengöring av kaffekvarnen. 

100 dagar tillfredshetsgaranti & Pick-Up Service

Väljer du Siemens EQ300 får du 100 dagars tillfredshetsgaranti. Du behöver bara registrera din maskin inom 14 dagar efter att du mottaget den, så får du lov till att prova maskinen hemma i 100 dagar. Om maskinen mot förväntning inte lever upp till dina förväntningar ger Siemens dig pengarna tillbaka. 

Är olyckan framme och du upplever att något är defekt eller andra problem med maskinen har Siemens Pick-Up Service. Om maskinen ska på service, rengöring eller reparation så hämtas den på din adress och när den är klar så levereras den hos dig igen. Läs mer hos Siemens.

Bedöm Siemens EQ.300

  •   1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
    Omdöme:
  • Anmeldelse (minst 20 tegn) 20