Produktinformation

Douwe Egberts har skapat en intensiv espresso baserad på mörkrostade Arabica och Robusta bönor. Här är en espresso för dem som gillar en stark kopp kaffe. Den kommer med en rik och aromatisk kropp med toner av karamell och ett bra skott koffein som verkligen snabbar upp en - och om det ibland bara blir en tand för intensiv, kan den också bryggas som en lungo i din Nespresso ® -maskin.

Kaffet är förpackat i en aluminiumkapsel så att dess arom och friskhet har bevarats optimalt. Du lägger den bara i din Nespresso®-maskin och på nolltid har du bryggt en läcker och fyllig espresso som du känner den från de bästa kaféerna - för även om du kanske inte är på ett kafé i Italien är det verkligen inte förbjudet att ha en kaféupplevelse hemma.

Douwe Egberts kan spåra sin historia ända tillbaka till 1753, då företaget grundades i Nederländska staden Joure som en livsmedelsbutik. Idag är Douwe Egberts bland världens tre största kaffeproducenter och levererar ett brett urval av kvalitetskaffe från hela världen till kaffekännare från hela världen.

Dessa kapslar har ingen anknytning till och är inte producerat eller godkänt av Nestlé.

Specifikationer

Antal kapslar

20

Antal koppar

20

Märken

Douwe Egberts

Kapselsystem

Nespresso

Smak

Sura Robusta, Mörkrostade bönor, Aromatisk arabica, Karamell, Sötma

Egenskaper

Aluminium

Koppstorlek

Espresso

Styrka

Mycket kraftig (10/10)

Bäst före

27.12.2023

Douwe Egberts Espresso 10 Krachtig XL

20 kapslar till Nespresso®

Recensioner (0)