• Frakt: 39,00 kr. - Fri frakt över 499 kr.
  • PrisGaranti! - alltid bra priser!
  • 100 dagars returrätt
  • Vi skickar alla vardagar

Espresso - Vardagskaffe

1000 g. hela kaffebönor

I lager
Now: 89,00 kr

Produktspecifikationer

Antal kapslar 1000
Märken Kaffekapslen
Smak Mörk choklad, Sura Robusta, Mörkrostade bönor, Nötter, Aromatisk arabica, Blommor, Mellanrostade bönor
Karaktäristik 1000 gram, Arabica/Robusta
Styrka Kraftig (8/10)
Bäst före 23.09.2023

Produktbeskrivning av Espresso - Vardagskaffe

Om du gillar Espresso och till och med maler dina kaffebönor, är den här varianten definitivt för dig. För med hela 1 kg bönor är din kaffekvarn tillräckligt välfylld för att hålla i gång ett tag.

Vi har skapat detta kaffe från en blandning av mörkrostade Arabica och Robusta bönor, vilket har resulterat i en Espresso med en fyllig bas, som är väl åtföljd av mörka chokladnoter och som slutar med en trevlig eftersmak.

Här får du en kaffe med en typisk Espresso-smak, vilket gör att den lätt kan avnjutas i sig som vardagskaffe, men om du har modet att vara lite mer experimentell går det också bra som grunden för en Espresso-variant som Cappuccino, Latte Macchiatto eller Flat White.

Vi levererar den i en påse med 1 kg hela bönor, som du malar själv. Du justerar själv färgnivån så att du kan få kaffet som är precis rätt för dig. Om du till exempel vill ha ett lite mer bittert kaffe malar du det bara finare – och om du föredrar en surare smak är den lite grövre.

När du malar ditt eget kaffe får du en mer nyanserad och anpassad kaffesmak - och som en extra fördel, också en fin doft av nymalet kaffe i ditt kök.

Så släpp loss din inre Barista och mala en Espresso som är rätt för dig.

Espresso - Vardagskaffe
Ditt betyg
Ska innehålla minst 20 tecken 20