Dolce Gusto Genio 2

inkl. 6 förp. kapslar

Availability: Slut i lager

Vägl.: 1 658,40 kr

Nu: 359,40 kr

Det är en bra idé att köpa kapslar och avkalkning tillsammans med maskinen

Produktspecifikationer

Kapselsystem Dolce Gusto

Produktbeskrivning av Dolce Gusto Genio 2

Prova en användarvänlig och stilsäker maskin till hela familjens favoriter.

Den populära Nescafé Dolce Gusto Genio 2 är gjord med exklusiv design, med mjuka linjer och tidlös finish. Maskinen är enormt användarvänlig, du sätter bara i en kapsel med din favoritdryck och ställer in den önskade vattenmängden med LED Play and Select panelen. Därefter väljer du bara om det ska vara varm eller kall dryck. Genio 2 har en unik XL-funktion som kan ställas in med Play and Select. Med XL-funktionen kan du göra en ännu större kopp när du har användning för en extra kick om morgonen. 

Med hela 15 bar tryck kan du med Genio 2 göra äkta espresso. Därmed kan du göra äkta caféklassiker som cappuccino, flat white och latte macchiato helt utan mjölkskummare och baristakunskaper. Dolce Gustos stora universum bjuder på ett urval sköna drycker till både choklad, kaffe och till tedrickaren. 

Maskinen mäter 17cm (B) x 30cm (H) x 26 cm (D) och är därför trots användarvänlighet och funktioner en kompakt maskin. Vattentanken innehåller 1 liter och är lätt att plocka loss och fylla på. Med den justerbara kopphållaren kan du alltid få plats med din favoritkopp.

Rengöring av Dolce Gusto Genio 2 föregår med en våt trasa och alla lösa delar tål maskindisk. Det rekommenderas att maskinen avkalkas var annan månad eller efter 200 koppar. När du har bryggt din kopp slocknar maskinen automatiskt efter 20 minuter för att spara energi, och så är den alltid klar om du ska göra flera koppar efter varandra.

Med detta erbjudande medföljer 6 av våra favoriter från Nescafé Dolce Gusto. Med dessa får du möjlighet att prova en del av det stora Dolce Gusto-sortimentet, och så är du redo till att starta jakten på dina nya favoriter.