• Frakt: 39,00 kr. - Fri frakt över 499 kr.
  • PrisGaranti! - alltid bra priser!
  • 100 dagars returrätt
  • Vi skickar alla vardagar

Dolce Gusto Genio S Plus

Automatisk kapselmaskin

I lager
Now: 889,00 kr

Produktspecifikationer

Antal kapslar 1
Märken DeLonghi
Kapselsystem Dolce Gusto
Karaktäristik Maskin

Produktbeskrivning av Dolce Gusto Genio S Plus

Design och funktionalitet i perfekt harmoni.

Den automatiska Nescafé Dolce Gusto Genio S Plus kapselmaskin liknar förvirrande mycket basmodellen – den vanliga Dolce Gusto Genio S. Men till skillnad från sin lillebror är Genio S Plus proppat med extra funktioner, vilket ger dig mer val när du brygger din favoritdryck.

Designen är ett perfekt samspel mellan det moderna och det klassiska, med runda mjuka linjer, fräck röd färg, förkromning och några svarta detaljer. Maskinen är därför perfekt till både det klassiska tidlösa köket, samt det moderna. Funktionaliteten är sparsamt och smidigt integrerad i designen, så användarvänligheten och funktionalitet är i toppklass. Vattentanken är 0,8 liter, och är lätt att få tag på och fylla.

Manövrering av maskinen sker på frontpanelen. Härifrån kan du ställa in vattenmängden som behövs, vilket du ser på kapseln och på förpackningen – därefter gör maskinen resten – och brygger med hela 15 bars tryck ditt favoritkaffe. Föredrar du te eller kakao är det självklart lika enkelt.

För att ge dig den perfekta upplevelsen har Dolce Gusto Genio S Plus ett antal funktioner som ger dig mer flexibilitet, så att du kan få dit morgonkaffe precis som du vill ha det. Föredrar du en större kopp kaffe kan du välja XL funktionen på frontpanelen. Härifrån kan du också välja vilken temperatur du föredrar – och med EspressoBoost funktionen kan du få en extra aromatisk och intensiv kopp espresso.

Även om maskinen innehåller en mängd funktioner är den energiklass A, och stänger av sig själv efter 1 minuts inaktivitet. Det är tillräckligt med tid att göra flera koppar i rad, utan att vänta, och det är samtidigt en försäkran om att du inte behöver oroa dig om att komma ihåg att stänga av maskinen när du lämnar hemmet.

Det är enkelt att upprätthålla maskinen. När det är dags att avkalka maskinen, lyser den rött. De avtagbara delarna är diskmaskinssäkra och resten kan rengöras med en blöt trasa.

Dolce Gusto Genio S Plus
Ditt betyg
Ska innehålla minst 20 tecken 20
Bestsellers:
Starbucks Caramel Macchiato paket och kapsel till Dolce Gusto
Starbucks Caramel Macchiato 12 kapslar till Nescafé Dolce Gusto
Now: 50,00 kr
12 färdiga att dricka Dynamite iskaffe
Dynamite Ice Latte - 12 st. 12 x 230 ml. Iskaffe
Now: 89,00 kr
Kapselhållare i plast till Dolce Gusto med kapslar
Kapselhållare till 35 Dolce Gusto-kapslar
Now: 139,00 kr
Nescafé Café au Lait paket och kapsel till Dolce Gusto
Nescafé Café Au Lait 16 kapslar till Dolce Gusto
Now: 50,00 kr
Nescafé Americano paket och kapsel till Dolce Gusto
Nescafé Americano 16 kapslar till Dolce Gusto
Now: 57,00 kr
Café René Grande paket och kapsel till Dolce Gusto
Grande - René 16 kapslar till Dolce Gusto
Now: 35,00 kr