• Frakt: 39,00 kr. - Fri frakt över 499 kr.
  • PrisGaranti! - alltid bra priser!
  • 100 dagars returrätt
  • Vi skickar alla vardagar

Green Meadow - Nordic Roast

398 g. chai te

I lager
Now: 59,00 kr

Produktspecifikationer

Antal kapslar 398
Märken Nordic Roast
Smak Kryddor, Sötma, Te
Karaktäristik Vegansk
Koppstorlek Vanlig kopp
Styrka Medel (5/10)
Bäst före 12.01.2023

Produktbeskrivning av Green Meadow - Nordic Roast

Med Green Meadow får du ett klassisk Chai som du känner den, men bara i en vegansk version. För med denna variant har Nordic Roast ersatt det vanliga mjölkpulvret med rismjölk i stället.

Här får du därför en Vegan Chai som är fri från animaliska produkter, och därför särskilt lämplig för veganer eller mjölkallergiker.

Denna Chai skiljer sig därför inte nämnvärt från Nordic Roasts Indian Summer Chai, eftersom mjölkpulvret helt enkelt har ersatts med det icke-animaliska pulvret rismjölk i stället.

Du får därför fortfarande en klassisk Chai som du känner den, full av kryddiga anteckningar som kanel, kardemumma och ingefära, men eftersom denna variant redan kommer med rismjölk, räcker det helt enkelt att tillsätta vatten för att brygga det som Chai. Och som alltid hos Nordic Roast Chai kommer chai-pulvret i en elegant och praktisk burk, som kan återanvändas när det sista chai-pulvret har förbrukats.

Vi levererar detta aromatiska veganska Chai-te i en burk på 398g, som räcker till att brygga ungefär 15 koppar Chai.

Nordic Roast är ett danskt premium Chai-företag baserat i Köpenhamn. Nordic Roast är dedikerade till att tillhandahålla premium Chai latte-produkter som ett kvalitetsalternativ till kaffe och te, skapat av högkvalitativa ingredienser, god smak och en elegant design där östliga och västerländska traditionerförenas i ett.

Green Meadow - Nordic Roast
Ditt betyg
Ska innehålla minst 20 tecken 20