• Frakt: 39,00 kr. - Fri frakt över 499 kr.
  • PrisGaranti! - alltid bra priser!
  • 100 dagars returrätt
  • Vi skickar alla vardagar

illy India

21 kapslar till illy

I lager
Now: 115,00 kr

Produktspecifikationer

Antal kapslar 21
Antal koppar 21
Märken illy
Kapselsystem illy
Bäst före 31.10.2022

Produktbeskrivning av illy India

Illy India är en noggrant sammansatt blandning av de bästa Arabica-kaffebönor från det indiska subkontinent. Indien är mer känt för te, därför är det nog inte det första landet man tänker på när det kommer till kaffe. Men kaffe har blivit odlat sedan 1600-talet i Indien – och idag är Indien faktisk bland dem 10 största kaffeproducenter i världen.

Detta kaffe blev gjord på Arabica bönor, som är hållbart odlat, och långsamt och försiktigt mörkrostad ved helt specifika temperaturer för att karamellisera och framhäva alla kaffebönans unika smaknyanser och aromer. Indien är kryddornas moderland, vilket ses i detta kaffe. Här är det tal om ett kaffe som har en fyllig och intensivt kryddig smak, där man kan spåra hint av både peppar och mörk choklad. Illy använder en patenterad 2-stegs teknik i kapslarna, där kaffesmaken först dras ur bönorna vid ett extremt högt tryck som skapar en extra rik och nyanserad smak, varefter kaffet pressas genom en specialdesignad tratt, där kaffets naturliga oljor blandas med luft och skapar en fyllig crema.

Här är med andra ord ett spännande och aromatisk kaffe, där de bästa traditioner från indisk och italiensk kaffekultur är förenade i en. Illy grundades i Trieste, Italien i 1933, och leds fortfarande av ättlingarna av företagets grundläggare Francesco Illy.

Det klassiska Illy logo är en välkänd syn på gatan i Sydeuropa. Och varje dag njuts miljoner koppar av Illy kaffe på kaféer, kontor och i hem över hela världen.

illy India
Ditt betyg
Ska innehålla minst 20 tecken 20
Bestsellers:
12 färdiga att dricka Dynamite iskaffe
Dynamite Ice Latte - 12 st. 12 x 230 ml. Iskaffe
Now: 89,00 kr
Kaffekapslen descaler for illy
Avkalkning Flytande Kaffekapslen 2 behandlingar till Illy
Now: 49,00 kr