• Frakt: 39,00 kr. - Fri frakt över 499 kr.
  • PrisGaranti! - alltid bra priser!
  • 100 dagars returrätt
  • Vi skickar alla vardagar

L'OR Barista Sublime

Kapselmaskin till Nespresso®

I lager
Now: 999,00 kr

Produktspecifikationer

Antal kapslar 1
Märken LOR
Kapselsystem L'OR BARISTA, Nespresso
Karaktäristik Maskin

Produktbeskrivning av L'OR Barista Sublime

Kaffemaskinen L'OR BARISTA fungerar med vanliga Nespresso- kompatibla kapslar, och de nya innovativa L’OR double shot kapslar. Dessa double shot kapslar tillåter dig att brygga två koppar med espresso eller en stor kopp av espresso. Med bara en kapsel!

En maskin som erbjuder single och dubbel-shot-kapslar är oerhört unik, och de nya L'OR BARISTA dubbel-shot-kapslarna har utvecklats exklusivt för användning i L'OR BARISTA-maskinen.

Kaffemaskinen L'OR BARISTA gör det otroligt lätt för dig att bli en barista och producera högkvalitativt, caféliknande kaffe hemma. Eftersom maskinen fungerar med L'OR-espresso single-shot-kapslar och L'OR BARISTA double-shot-kapslar har du ett stort sortiment av enastående kaffedrycker att välja mellan. Du kan välja bland ett brett utbud av blandningar, brygga filterkaffe eller ett stort utbud av espresso eller skapa mjölkiga drycker som en latte eller en skummig cappuccino. Nu är det upp till dig att visa dina talanger som en barista!

L'OR BARISTA kaffesystem tillhandahåller det höga trycket (upp till 19 bar tryck) som behövs för att laga en äkta espresso.
Med hjälp av L'OR BARISTA-maskinen kan du laga samma drycker som du kan njuta av på ditt favoritcafé eller på restaurang.

L'OR BARISTA-maskinen är otroligt enkel att använda och värms upp inom 25 sekunder, så du behöver inte vänta länge på dina läckra kaffekreationer.
Maskinen gör det också möjligt att laga till drycker i olika storlekar. Du kan justera droppbrickan enligt höjden på din dryck.
Du kan lämna den på standardinställningen för små koppar som rymmer espressos och ristrettos. För större drycker kan du ta bort droppbrickans lock, lyfta av den bredare droppbrickan och sätta tillbaka locket vid en lägre inställning.

Med L'OR BARISTA-maskinen kan du anpassa ditt kaffe till din egen önskade volym.
Om du gillar ditt kaffe lite kortare eller längre, tryck och håll ned den valda dryckesknappen tills det blinkar. Släpp knappen och kaffet börjar bryggas. Tryck igen för att avsluta bryggningen.
Och det bästa av allt? L'OR BARISTA kommer nu att komma ihåg detta som din önskade volym för den specifika drycken.

L'OR BARISTA-maskinen designades av den prisbelönta produktdesignern Khodi Feiz. Han är känd för sitt arbetes "renhet, elegans och effektivitet", och dessa egenskaper återspeglas tydligt i L'OR BARISTA-maskinens design.
Designen av maskinen har även fått en Red Dot Award i 2021.

L'OR BARISTA-maskinen är också kompatibel med Nespresso®-kapslar samt en mängd andra kapslar inklusive Lavazza®. Maskinens mått är 18 cm x 40 cm x 28 cm, den har också en avkalkningsindikator som gör den lätt att underhålla och vissa komponenter är diskmaskinssäkra.

Detta maskin har ingen anknytning till och är inte producerat eller godkänt av Nestlé

L'OR Barista Sublime
Ditt betyg
Ska innehålla minst 20 tecken 20
Bestsellers:
12 färdiga att dricka Dynamite iskaffe
Dynamite Ice Latte - 12 st. 12 x 230 ml. Iskaffe
Now: 79,00 kr
Kapselhållare Från Kaffekapslen
Kapselhållare till 40 Nespresso®-kapslar
Specialpris 149,00 kr Ordinarie pris 199,00 kr
Caffenu Rengöringskapslar förpackning och kapslar för Nespresso®
Rengörings-kapslar - Caffenu 5 kapslar till Nespresso®
Now: 59,90 kr
Starbucks Doubleshot Espresso Iskaffe
Starbucks Doubleshot Espresso 200 ml. iskaffe
Now: 19,00 kr
Gran Caffé Garibaldi Selezione 1860 paket och kapsel till Nespresso®
Selezione 1860 - Garibaldi 10 kapslar till Nespresso®
Now: 25,00 kr
Café René Lungo Big Pack paket och kapsel till Nespresso®
Lungo - Cafe Rene 100 kapslar till Nespresso®
Now: 149,00 kr