Dolce Gusto Lumio

inkl. 6 förp. kapslar

Availability: I lager

Vägl.: 1 458,40 kr

Nu: 899,00 kr

Det är en bra idé att köpa kapslar och avkalkning tillsammans med maskinen

Produktspecifikationer

Kapselsystem Dolce Gusto

Produktbeskrivning av Dolce Gusto Lumio

Köp en maskin med futuristiska linjer och modern användarvänlighet.

Bli inte lurad av den minimalistiska designen, Nescafé Dolce Gusto Lumio är en maskin med maximala möjligheter. Dolce Gustos universum av sköna smakupplevelser ger en mängd av möjligheter till hela familjen. Det finns otaliga kaffesmaker, caféspecialiteter, choklad och te, som gör Dolce Gustos unika universum perfekt till hela familjen. Lumio levererar hela 15 bar tryck som gör att du kan göra äkta cafékaffe såsom espresso, som är grunden till flera caféklassiker som cappuccino, latte macchiato och americano.

Maskinen mäter bara 37cm (H) x 18cm (B) x 22cm (D) men innehåller både stor vattentank, kopphållare och automatisk bryggning. Maskinens snygga design är nämligen inte bara till pynt. Den smarta designen gör att vattentanken på 1 liter enkelt kan ses från framsidan och därmed ser du enkelt när det är dags att fylla på. I foten av maskinen gömmer sig både ett droppfat samt en justerbar kopphållare så att du alltid får plats med favoritkoppen. 

På toppen av maskinen hittar du Play & Select panelen där du enkelt kan ställa in vattenmängden med handtaget på toppen. Du väljer bara en kapsel med din favoritdryck och sätter i den i den smarta kapselhållaren som går in i maskinen. På emballaget till kapseln och på några kapslar står det angivet vattenmängd med streck, som du ställer in på Play & Select panelen. Därefter väljer du ifall du vill ha varm eller kall dryck på handtaget, så fixar maskinen resten själv. 

Rengöring av Dolce Gusto Lumio görs med en våt trasa och alla lösa delar tål maskindisk. Vi rekommenderar att du avkalkar maskinen var annan månad eller efter 200 koppar.

På detta sätt förlängs din maskins livstid och smakupplevelsen blir optimal.

Med detta erbjudande mottar du 6 paket av våra favoriter till Nescafé Dolce Gusto så att du är klar att ta din maskin i bruk med detsamma.