Dolce Gusto Lumio (svart)

Kapselmaskin

Availability: I lager

Vägl.: 1 099,00 kr

Nu: 799,00 kr

ELLER
Det är en bra idé att köpa kapslar och avkalkning tillsammans med maskinen

Produktspecifikationer

Märken Dolce Gusto
Kapselsystem Dolce Gusto
Karakteristisk Maskin

Produktbeskrivning av Dolce Gusto Lumio (svart)

Den futuristiska Lumio är inte bara unikt designad. Den kompakta maskinen är tillverkad så att den passar perfekt in även i de minsta kök, utan att man för den skull behöver nöja sig med mindre funktionalitet. Designen är möjlig genom att all teknik är placerad i foten av maskinen, så att det endast är själva betjäningen som sker i toppen på maskinen.

Den speciella designen ger plats för EasyClean-kapselhållaren. Easy Clean-kapselhållaren är en modul som du kan ta ut ur maskinen och sätta in din kapsel i, så att den är klar för bryggning. Till skillnad från andra Dolce Gusto-maskiner är denna modul hela kapselhuset, vilket ger enklare grundlig rengöring av maskinen.

När du har satt i din kapsel i EasyClean-modulen är maskinen mycket enkel att använda. Du ska endast ställa in den önskade mängden – som alltid står på kapseln, om du skulle vara osäker. Mängden ställs in med touch på den stora panelen på toppen. Därefter klarar maskinen resten själv, och skickar med 15 bar tryck vatten genom din kapsel, och ner i din kopp. Det försäkrar att du får en perfekt kopp kaffe, te eller varm choklad, varje gång.

Vattenbehållaren kan innehålla 1 liter. Det är tillräckligt för flera koppar, utan att den behöver fyllas på. Då behållaren lätt kan ses framifrån pga den unika designen, behöver du aldrig vara osäker på om det är nog med vatten till din nästa kopp.

Denna maskin har en ECO mode-funktion som automatiskt stänger av maskinen efter 1 minut. På det sättet kan du enkelt och utan väntetid laga flera koppar i streck – utan att du behöver bekymra dig för att komma ihåg att stänga av den. Det är bland annat tack vare ECO Mode-funktionen som maskinen har A+ Energimärkning.

Till Dolce Gusto-maskiner finns ett stort urval av härliga drycker. Du kan både dricka vanligt kaffe, kaffespecialiteter, te och varm choklad. Dolce Gusto Lumios användarvänlighet och urval gör maskinen idealisk för hela familjen.

Omdömen

2 omdömen
2
0
0
0
0
Josef Koch
17. juni 2019
Tolle Maschine die sehr guten Kaffee macht
Andreas Lang
17. juni 2019
Sehr tolle Maschine und schickes Design

Omdömen av Dolce Gusto Lumio (svart)

17. juni 2019
Tolle Maschine die sehr guten Kaffee macht
17. juni 2019
Sehr tolle Maschine und schickes Design
Josef Koch
17. juni 2019
Tolle Maschine die sehr guten Kaffee macht
Andreas Lang
17. juni 2019
Sehr tolle Maschine und schickes Design

Bedöm Dolce Gusto Lumio (svart)

  •   1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
    Omdöme:
  • Anmeldelse (minst 20 tegn) 20