Dolce Gusto Mini Me Colors

inkl. 3 förp. kapslar

Availability: I lager

Vägl.: 1 028,70 kr

Nu: 599,00 kr

Det är en bra idé att köpa kapslar och avkalkning tillsammans med maskinen

Produktspecifikationer

Kapselsystem Dolce Gusto

Produktbeskrivning av Dolce Gusto Mini Me Colors

Gör familjens favoriter på ett ögonblick.

Med Nescafé Dolce Gusto Mini Me är det enkelt att göra caféklassikerna hemma. Du ska bara sätta i en kapsel med din favoritdryck och sedan följa vattenmängden på förpackningen och välja om drycken ska vara varm eller kall. Så är en perfekt bryggd kopp kaffe, caféspecialitet, choklad eller te bara ett ögonblick bort. Den användarvänliga Mini Me är utformad i klassisk Dolce Gusto-design, som både är minimalistisk och tidslös. – så den passar in på varje köksbord. 

Till Dolce Gusto finns ett unikt urval av både klassiska och nya drycker, där alla i familjen med garanti kan hitta både nya och gamla favoriter. Då maskinen levererar hela 15 bar tryck kan du göra äkta espresso och caféklassiker som cappuccino, latte macchiato och flat white – helt utan baristautbildning och dyra maskiner. Föredrar du en kopp te, eller om de minsta vill ha en kopp choklad att värma sig med kan du utforska det stora och aptitliga urvalet till både barn och vuxna. Vattentanken har en kapacitet på 0,8 liter och är lätt att ta loss när du ska fylla på vatten i maskinen. Underhåll och rengöring av maskinen är enkel då alla lösa delar tål maskindisk och en våt trasa fixar resten. Efter användning stänger maskinen av sig själv efter 5 minuter. Så kan du enkelt göra flera koppar i sträck utan att bekymra dig om att stänga av maskinen när du åker hemifrån.

Med detta erbjudande får du 3 paket av våra Nescafé Dolce Gusto-favoriter. Så kan du strax ta maskinen i bruk och få en introduktion till Dolce Gustos värld.

Matcha färgen på din maskin med ditt humör!

Den smarta MiniMe Colors-maskinen låter dig ändra färgen på maskinens baksida. Tre paneler i olika färger ingår.