• Frakt: 39,00 kr. - Fri frakt över 499 kr.
  • PrisGaranti! - alltid bra priser!
  • 100 dagars returrätt
  • Vi skickar alla vardagar

Senseo Original

Kaffemaskin till pods

Slut i lager
Now: 599,00 kr

Produktspecifikationer

Antal kapslar 1
Märken Philips
Kapselsystem Senseo
Karaktäristik Maskin

Produktbeskrivning av Senseo Original

Senseo Original har under många år inte bara varit en av Senseos mest populära modeller, utan också en av de mest populära kapselmaskinerna i Europa. Och av goda skäl – för här är en maskin som har några egenskaper som verkligen gör att den sticker ut från andra kapselmaskiner.

Det första du kommer att märka är dess 2 munstycken, vilket gör det möjligt att brygga 2 koppar samtidigt. Men dessutom finns Senseo Original också med Senseos Crema Plus-teknik, vilket säkerställer att du alltid får en kaffe med en rik crema, och Senseos Coffee Boost funktion, vilket ger kaffet en rikare och fylligare smak genom att fördela vattnet genom 45 munstycken när kaffet bryggs, så att vattnet alltid kommer runt allt kaffe i podden på bästa sätt.

Senseo Original har också en praktisk design som gör det extremt enkelt att använda. För Senseo-podsen placeras enkelt och snabbt i poddhållaren, varefter bryggningen börjar med att bara trycka på bryggknappen. Om du brygger 2 koppar samtidigt, ska du trycka på knappen för 2 koppar. Bryggningstiden är ca 30 sekunder för 1 kopp och 60 sekunder för 2.

Med sin kompakta storlek passar den också enkelt in i köket eller hemmakontoret. För med 33 cm i höjd, 31,5 cm i bredd och 21 cm lång kan den enkelt sättas på plats på de flesta ställen. Vattentanken har en kapacitet på 0,7 liter, vilket är tillräckligt för att brygga ca 5 koppar innan den behöver fyllas på.

Men dessutom får du med maskinen tillgång till det breda utbudet av Senseo-pods. Förutom pods från Senseo själv, där du kan välja mellan ett brett utbud av olika kaffetyper, allt från vanligt vardagskaffe till caféklassiker som Espresso och Cappuccino, kan du också hitta pods för t.ex. te och kakao. Dessutom kan du också få kuddar från välkända märken som Gevalia och Lavazza.

Sist men inte minst kommer maskinen i den kvalitet du kan förvänta dig av Philips. För Philips testar maskinerna 10 000 gånger under utvecklingsprocessen innan de når konsumenten, vilket säkerställer att kvaliteten alltid är toppklass. När du använder en Senseo-maskin kan du därför vara säker på att den första koppen inte heller kommer att vara din sista –du måste bara avkalka den regenbulden för att säkerställa att den alltid fungerar optimalt.

Med andra ord, här är inte bara en pålitlig och användarvänlig maskin. Du får också en avancerad maskin med ett stort urval av pods.

Senseo Original
Ditt betyg
Ska innehålla minst 20 tecken 20
Bestsellers:
Senseo förvaringsbox svart
Senseo Förvaringsburk 1 stk. till Senseo
Now: 49,90 kr
12 färdiga att dricka Dynamite iskaffe
Dynamite Ice Latte - 12 st. 12 x 230 ml. Iskaffe
Now: 79,00 kr
Starbucks Doubleshot Espresso Iskaffe
Starbucks Doubleshot Espresso 200 ml. iskaffe
Now: 19,00 kr
Senseo Classic Medium Cup paket och pods till Senseo
Senseo Classic 36 pads till Senseo
Now: 55,00 kr
Café René Classic paket och pods till Senseo
Café René Classic 36 pads till Senseo
Now: 39,00 kr
Avkalkningsmedel för Senseo från Philips
Senseo Avkalkning 2 behandlingar flytande avkalkning
Now: 89,00 kr