Dolce Gusto PIccolo XS

inkl. 6 förp. kapslar

Availability: I lager

Vägl.: 1 358,40 kr

Nu: 799,00 kr

Det är en bra idé att köpa kapslar och avkalkning tillsammans med maskinen

Produktspecifikationer

Kapselsystem Dolce Gusto

Produktbeskrivning av Dolce Gusto PIccolo XS

Köp en kaffemaskin med stora smakupplevelser i kompakt storlek.

Med Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS får du en maskin i en storlek som passar in på varje köksbord – Stort som litet. Maskinen mäter endast 14cm (B) x 28cm (H) x 27cm (D) och har en tidlös och elegant design. Trots den lilla storleken kan den avtagbara vattentanken innehålla 0,8 liter vatten så att du inte behöver fylla tanken i tid och otid. 

Som ägare av en Dolce Gusto-maskin blir du inviterad till ett universum av smakupplevelser som är ett äkta café värdigt – helt utan barista och dyra maskiner. Det finns ett stort antal kaffe, kaffespecialiteter, chokladdrycker och tevarianter – som alla görs med bara en kapsel och på blott en minut. I det breda urvalet finns det favoriter till ung som gammal. Föredrar du kaffe kan maskinen som har hela 15 bar tryck, göra en äkta espresso med sammetslen crema – och blott en minut senare kan du brygga en söt och luftig choklad till de minsta. 

Piccolo XS är enormt användarvänlig. Du ska bara sätta i din favoritkapsel och välja om det ska vara varmt eller kallt med handtaget på toppen av maskinen. Det rekommenderas att följa vägledningen som står på kapselns emballage för att få den bästa upplevelsen. Som del av maskinens användarvänlighet är underhåll och rengöring enkelt. Alla lösa delar tål maskindisk och för resten krävs endast en våt trasa. Maskinen slocknar automatiskt 1 minut efter användning. 

Med detta erbjudande har vi samlat 6 paket av våra favoriter från Nescafé Dolce Gusto. Med dessa är du klar att ta maskinen i bruk med detsamma, och jakten på nya favoriter kan starta.