Produktinformation

Om du inte har druckit kaffe från Costa tidigare har du nu chansen att prova detta utsökta kaffe på ett enkelt sätt och till ett bra pris. Costa har gjort sitt kaffe tillgängligt i kapslar som är kompatibla med din Nespresso®-maskin, vilket gör det enkelt för dig att njuta av din favoritblandning när som helst.

Denna ristretto ger dig extra spring i benen. Lively Blend är perfekt för ett snabbt morgonkaffe eller en uppladdning under dagen. Blandningen av bönor ger dig läckra toner av mandel som kan förhöjas med lite socker eller mjölk om du inte vill ha den svart.

Intensiv och behaglig, vi rekommenderar varmt denna ristretto till alla kaffeamatörer och till alla som vill prova något nytt.

Denna Lively Blend är lätt att brygga med din Nespresso®-maskin och finns i en förpackning med 10 aluminiumkapslar.

Om du inte kan ta dig till närmaste Costa-butik kommer du att vara lättad över att veta att du har dessa kapslar hemma! Skaffa dem nu på Kaffekapslen.se.

Dessa kapslar har ingen anknytning till och är inte producerat eller godkänt av Nestlé

Specifikationer

Antal kapslar

10

Antal koppar

10

Märken

Costa

Kapselsystem

Nespresso

Smak

Hasselnöt, Mörkrostade bönor

Egenskaper

Rainforest alliance, Aluminium

Koppstorlek

Ristretto

Styrka

Mycket kraftig (10/10)

Bäst före

30.04.2024

Ristretto Lively Blend - Costa

10 kapslar till Nespresso®

(2)

Recensioner (2)

Ok om du dricker svart kaffe men tycker den är alltför söt och nötig om du dricker med mjölk. Funkar inte alls till iskaffe. Läs mer
Inget för mig. Kan detta verkligen vara en ristretto? Smakar riktigt dåligt. Eller knappt ingenting rättare uttryckt. Läs mer