starbucks

Säg välkommen till Starbucks!

Nu kan du bjuda på kaffeupplevelser från världens största kaffekedja i ditt eget hem. För dig som har Nespresso®, Nescafé Dolce Gusto eller använder kaffebönor är det nu möjligt att brygga kaffe som en Starbucks-barista, med många valmöjligheter från Starbucks Coffee At Home-serie.

Sedan öppningen av den första Starbucks-butiken i Pike Place i Seattle har Starbucks lärt oss att ställa högre krav till vårt kaffe. Som fanbärare för den moderna caféupplevelsen har Starbucks lagt till klassiker som cappuccino, latte macchiato och americano till kaffeälskarnas ordförråd och gjort kaffe to go till en vetenskap.

Bakom Starbucks gömmer sig årtionden av passion för kaffe, som startade med tre studiekamraters gemensamma kärlek för den dryck som är del av miljoner människors vardag. För de tre studiekamraterna från San Fransisco universitet var kaffe nämligen inte bara kaffe. Passionen blev till vetenskap och jakten efter perfekta kaffeupplevelser har sedan dess skapat otaliga nya klassiker som till exempel den speciella Pike Place blend, som i mer än 40 år har burit namnet som en hyllning till platsen där det hela startade.

Prova Starbucks Coffee At Home och smaka varför kaffe inte bara är kaffe.