Produktinformation

Senseo Switch 3-in-1 har kommit för att revolutionera ditt kaffe, och ditt kök. Förr var man tvungen att ha både kapselmaskin stående till eget förbruk, samt kaffemaskin tills när hela familjen kom på besök. Men med Senseo Switch 3-in-1 är du redo att bjuda på kaffe i alla tillfällen.

Ska du själv ha en kopp morgonkaffe eller en stor kopp att ta med sig på farten, då kan Senseo Switch 3-in-1 med en enkelt pad göra en helt klassisk kopp filterkaffe på endast 1 minut. Sortimentet till Senseo består av flera klassiska märken, som du redan känner till, samt smaker som du känner.

Om du får gäster på besök kan det vara skönt att kunna bjuda på en hel kanna kaffe, istället för att behöva brygga dem en efter en. Med Senseo Switch 3-in-1 behöver du inte längre fylla köksbordet med flera maskiner – maskinen kan snabbt och enkelt göra en hel kanna klassisk filterkaffe, i den medföljande termos, som sedan kan ställas på bordet.

Philips testar alla Senseomaskiner 10.000 gånger innan dem skickas ut till kunderna. Det är din garanti för att din kaffeupplevelse bliver perfekt varenda gång. På det sättet är du säker på att maskinen levererar den rätta temperatur, tryck och mängd.

Modell: HD6593

Specifikationer

Stycken

1

Märken

Philips

Kapselsystem

Senseo

Egenskaper

Maskin

Senseo Switch 3-in-1 (grå)

Kaffemaskin till pods

(3)

Ej i lager

Recensioner (3)

Toppen vid alla tillfällen Läs mer
Den fungerar som den ska. Har prövat att brygga den låter högt.Men det är inget som stör mig.Kaffet är hett och smakar mkt bra. Läs mer
Super nöjd, coolt att det finns så många olika kaffesorter. Ibland vill jag ha starkt och Ibland lite svagare. Den är perfekt för mig. ???? Läs mer