Senseo Switch 3-in-1 (Premium)

inkl. 200 gratis pads

Availability: I lager

Vägl.: 2 094,80 kr

Nu: 1 490,00 kr

Det är en bra idé att köpa kapslar och avkalkning tillsammans med maskinen

Produktspecifikationer

pads 200
antal koppar 200
Kapselsystem Senseo

Produktbeskrivning av Senseo Switch 3-in-1 (Premium)

Fastän Phillips Senseo Switch 3-in-1 inte längre är en nyhet, är det fortfarande många kaffedrickare som får upp ögonen för denna fina multifunktionsmaskin. Det kan vi lätt förstå – för med en Philips Senseo Switch 3 i 1 garanteras du och din familj både mysiga och festliga stunder. Maskinen kan tillreda både det godaste morgonkaffet från Senseos stora smakuniversum, precis som den kan brygga choklad till de små.

När gästerna blir många, har denna maskin den unika funktionen, som gör att den inte endast brygger enkla kaffekoppar som man känner från kapselsystemen, men den kan också brygga vanligt filterkaffe. Då kan alla på festen få en härlig kopp kvällskaffe.

Med detta paket träder du in i Senseos universum av upplevelser sköna varma dryck. HD6597/50-maskinen i elegant Premium-design, har delar av maskinen en elegant metal-look.

Men det är inte allt! Vi har nämligen sörjt för att du får ett brett urval av de populäraste varianterna och variationerna av drycker till din nya Senseo-maskin. Paketet innehåller pods till både stora koppar (Senseo Large Cup, 200 ml), vanliga koppar (Medium Cup, 120 ml) samt till välkända mjölk- och chokladvarianter.

Det betyder att du får möjligheten att hitta nya favoriter, samtidigt som din familj också får något läckert.

Dessutom har har vi gjort det enkelt för dig att brygga din första kopp filterkaffe med maskinen, eftersom du även får en påse malet kaffe, så du lugnt kan bjuda på en kopp kaffe nästa gång du får oväntade gäster.

Om du vill veta mera om maskinen, hittar du Senseo Switch 3-in-1 här.