Senseo Switch 3-in-1 (röd)

inkl. 200 gratis pads

Availability: I lager

Vägl.: 1 744,80 kr

Nu: 1 290,00 kr

Det är en bra idé att köpa kapslar och avkalkning tillsammans med maskinen

Produktspecifikationer

pads 200
antal koppar 200
Kapselsystem Senseo

Produktbeskrivning av Senseo Switch 3-in-1 (röd)

Du bör bli en Philips Senseo Switch 3-in-1 ägare. Maskinen, som inte längre är en nyhet och som har tagit kaffemarknaden med storm, är helt unik.

Den brygger inte endast det fantastiska kaffe som vi känner från Senseos varierande urval av produkter. Du kan med Senseos nya multifunktionsmaskin också brygga en helt vanlig kanna filterkaffe, så att morgonfreden säkras om hela familjen samlas för söndagsbrunch. Du ska därför inte tveka – skäm bort dig själv med denna maskin!

Med den här stiliga HD6594/80-maskinen i rött får du ett startpaket som ger dig möjligheten till att prova på att vara en Senseo-ägare. Med maskinen följer nämligen ett brett urval varianter från Senseos växande sortiment av smakliga drycker. Maskinen kan brygga vanliga koppar kaffe (Senseo Medium Cup, 120 ml.) samt stora koppar (Large Cup, 200 ml.). Du får självklart både Medium- och Large-varianter i startpaketet.

Du får därmed något till varje kaffeälskare men också till de minsta. Då kan alla i familjen få stor glädje av maskinen. Vi vill likaså ge dig möjligheten till att uppleva den helt speciella funktionen som skiljer Senseos uppfinning från andra kapselmaskiner. Denna maskin kan enkelt brygga kaffe av malet kaffe. Så är kvällskaffet säkrat!

Nyfiken på att veta mera? Läs mer om Senseo Switch 3-in-1 här.