Senseo Switch 3-in-1 (vit)

inkl. 200 gratis pads

Availability: I lager

Vägl.: 1 744,80 kr

Nu: 1 290,00 kr

Det är en bra idé att köpa kapslar och avkalkning tillsammans med maskinen

Produktspecifikationer

pads 200
antal koppar 200
Kapselsystem Senseo

Produktbeskrivning av Senseo Switch 3-in-1 (vit)

Många kaffedrickare har redan hoppat på trenden – Philips Senseo 3-in-1 är en stor hit. Det är inte svårt att förstå. Maskinen gör lätt och enkelt din dagliga kopp kaffe, oberoende om det är en liten och delikat kopp, en stor och fyllig kopp eller en hel kanna filterkaffe för dina gäster.

Du kan få tillgång till att brygga de många underbara dryckerna från hela Senseos omfattande smakuniversum, som inte endast består av svart kaffe men också av delikata drycker med mjölk så som Cappuccino och Latte Macchiato samt varm choklad till familjens minsta.

Möjligheterna är många. Faktiskt så många att de flesta inte kan skapa överblick över sortimentet. Därför har vi valt att sammansätta ett paket med ett brett urval härliga varianter till din nya maskin – så att du ska ha möjligheten att hitta just din favorit.

Den fina HD6594/00-maskinen i vitt kan skapa både vanliga Medium Cups (120 ml.) samt de nya Large Cups (200 ml.). Du får naturligtvis lite av allt i detta paket.

Det är något till alla åldrar, så det är bara att slå till nu och du får möjligheten att smaka på Senseos smakparadis av härliga varma drycker. 

Du kan läsa mycket mera om Senseo Switch 3-in-1 här.