• ★★★★★ 500.000 nöjda kunder sedan 2011
  • Fri frakt vid köp över 599,-
  • Vi skickar alla vardagar kl. 16:00

Smakmix till Dolce Gusto®

1 varor

  • Leverans inom 2-4 arbetsdagar.
  • Fraktkostnad : 49,90 kr. på beställningar över 100 kr.
  • Fri frakt med DHL på beställningar över 599 kr.
Att köpa en Dolce Gusto kaffekapsel maskin innebär att du har många kaffe- och tekapslar att välja mellan och vill prova dem alla. Vilket är vettigt. Du kommer antingen hitta din favoritkaffekapsel eller inse att du älskar dem alla och njuter av variationen du får från en smakmix. Hursomhelst är det bara logiskt när du köper din första Dolce Gusto kaffebryggare att du provar vår smakmix.

Vad en smakmix innehåller

Beroende på din budget och dina kaffeönskemål kan du välja en smakmix som passar dig bäst.

Smakmixar kan ändras beroende på att flera varumärken eller smaker från kaffekapslar för Dolce Gusto kommer till vår webshop. Det finns mellan 2 och 4 kapslar för varje variant, så du kan dela upplevelsen med en vän eller partner.

Varför köpa en smakmix

När du köper din första Dolce Gusto kaffekapselmaskin, kanske du bara har smakat ett begränsat antal kaffe- eller tekapslar innan, om några. Dessa smakmixer är ett bra sätt att börja din resa med oss ​​och ta reda på vilka kaffe- eller tekapslar du njuter av mest.

Kanske funderar du på att byta varumärken och prova en billigare kaffekapsel för din Dolce Gusto kaffekapselmaskin. Detta innebär att du kan prova nytt kaffe utan kravet på endast en variant av kaffe köpt åt gången. Vad händer om du inte gillar det?

En annan viktig anledning att köpa en smakmix för kaffe eller te är när du har gäster hemma eller vid speciella tillfällen. Nu kan du tillgodose allas smaklökar och favoriter.  

Glöm inte att minnas

Så du har köpt en smakmix och älskar att prova olika kaffesorter, bra! Men glöm inte att göra en anteckning om vilket kaffe som var din favorit, och vilken tid på dagen du gillade det mest. Hur är det med din familj och vänner? Vilka kapslar gillade de mest? Kanske deras smak var så olika att du i stället helt enkelt återigen ska köpa en smakmix för nästa middag. Verkar vettigt.

Galna te-fakta

Medan du provsmakar dina tekapslar för Dolce Gusto, här är några galna tefakta du kan fnittrar eller kippa över:

  • När skådespelare dricker whisky i scener, så är det oftast urvattnad te istället.
  • Fasta block av te användes som valuta i Sibirien på 1800-talet.