• ★★★★★ 500.000 nöjda kunder sedan 2011
  • Fri frakt vid köp över 599,-
  • Vi skickar alla vardagar kl. 16:00

Avkalkning och tillbehör till Illy

6 varor

  • Leverans inom 2-4 arbetsdagar.
  • Fraktkostnad : 49,90 kr. på beställningar över 100 kr.
  • Fri frakt med DHL på beställningar över 599 kr.
Vid användning av en vackert utformad kaffekapselmaskin och en kaffekapsel med hög kvalitet, vill du också att allt annat passar in i den bilden. Kaffekopparna du dricker ur och mjölkkannan i vilken du skummar mjölk. Kanske räcker inte en kopp kaffe idag och du behöver något extra. Din maskin kanske behöver avkalkas. Vad det än må vara, kan vi hjälpa dig. Din one-stop-kaffebutik.

Avkalkning

Avkalkning av din Illy kaffekapselmaskin är lika viktig som din första kopp kaffe på morgonen. Lyckligtvis är det inte nödvändigt att göra detta varje dag. Det finns några faktorer som påverkar hur ofta du behöver göra detta, exempelvis hur ofta du använder maskinen och kvaliteten hos det vatten du använder. När du lärt känna din maskin utifrån dina kaffevanor, kommer du lära dig hur ofta den behöver avkalkas. Du kommer också att märka tecken på att det är dags att avkalka igen - ett av dem är hur bullrig din kaffekapselmaskin har blivit eller att trycket i utvinningen minskar. Avkalkning kommer inte bara att upprätthålla standarden hos kaffet från din maskin, utan också se till att du har nytta av den så länge som möjligt.

H2O (vatten)

Kommer det finnas kaffe utan vatten? Nej. Därför, när du dricker det bästa kaffet, bör du inte också använda det bästa vattnet du kan? När du använder våra vattenfilterkannor har du inte bara vatten som smakar och luktar gott, utan du kan också använda det i din Illy kaffekapselmaskin. Med mindre kalk i ditt vatten behöver du avkalka din maskin mindre ofta. Och naturligtvis kan det påverka smaken på kaffet endast på ett positivt sätt.

Med avseende på hälsofördelar, med bättre smak på vattnet kommer du att dricka mer vatten. Med hjälp av en vattenfilterkanna tar du bort klor, tungmetaller och fluor ur vattnet. 

Uppsättningar av kaffekoppar

Uppsättningar av cappuccino- och espressokoppar från Illy har antingen en klassisk Illy-design med sin logotyp eller en unik design exklusiv för Illy. Våra uppsättningar är ett utmärkt sätt att utöka din samling eller som gåva till en vän eller familjemedlem som du vet har en Illy-kaffekapselmaskin. I likhet med sina kaffekapslar och maskiner, är det bara logiskt att deras koppar och fat ska ha samma höga kvalitet.

Fint kaffe

Tar du hand om gäster, eller bara känner för något annat, har vi rätt förslag för dig. Varför inte skumma upp din mjölk och skapa barista-standardkaffe i vår mjölkkanna. Och vad sägs om våra olika smaksatta kaffesirap, det tar din kaffedrink till nästa smaknivå. Bli kreativ. Imponera på dig själv. Det finns oändligt många möjligheter.