• ★★★★★ 400.000 nöjda kunder sedan 2011
  • Fri frakt vid köp över 599,-
  • Vi skickar alla vardagar kl. 16:00

Kaffebryggare från Illy

0 varor

  • Leverans inom 2-4 arbetsdagar.
  • Fraktkostnad : 49,90 kr. på beställningar över 100 kr.
  • Fri frakt med DHL på beställningar över 599 kr.
Med 8 årtionden av erfarenhet har Illy verkligen en speciell plats i historien om kaffeproduktion, briljerar med stil, teknik och funktionalitet och tar topplaceringen när det gäller design. Folk har kommit att bara förvänta sig det allra bästa från Illy, och det levereras år efter år utan misslyckanden.

There are no products matching the selection.

Design

Illys kaffekapselmaskiner är kompakta i bredd så att de passar i alla dina bänkutrymmen i köket. Några av deras kaffekapselmaskiner har kapselladdningssystemet, vattentanken och kapsellåda alla tillgängliga från framsidan. Medan vissa av deras kaffekapselmaskiner har tryckknappar som är lätta att trycka på, så har andra beröringskänsliga ikoner placerade ovanpå maskinen. Hos vissa maskiner tillåts förflyttning av mugghållaren i vertikal-led så att alla koppstorlekar kan användas. 

Funktioner hos några av Illys kapselmaskiner

Kapsellådan har en kapacitet på 8 -10 kapslar, och maskinen kan ha 15-19 bar pumptryck, ett snabbt kapselladdningssystem, 2 programmerbara volyminställningar, automatiskt stopp och utmatning av kapslar, automatisk avstängning och 2 lägen för mugghållaren. Vissa kaffekapselmaskiner har automatisk avkalkning och ett ångrör för mjölkskummaren. Du kan antingen välja en kaffemaskin där du får känslan att du använder en kapselmaskin eller få känslan av en espressomaskin, men fortfarande använder deras kaffekapslar med kvalitet.