• ★★★★★ 500.000 nöjda kunder sedan 2011
  • Fri frakt vid köp över 599,-
  • Vi skickar alla vardagar kl. 16:00

Avkalkning och tillbehör till Lavazza A Modo Mio

5 varor

  • Leverans inom 2-4 arbetsdagar.
  • Fraktkostnad : 49,90 kr. på beställningar över 100 kr.
  • Fri frakt med DHL på beställningar över 599 kr.
Lavazza kaffekapselmaskiner har ledande design och teknik, och det är klokt att upprätthålla denna standard och vårda din kaffemaskin. Du kan göra det med avkalkningstabletter och genom att använda vatten av bästa kvalitet. Men vad sägs om att lägga till lite kul och extra smak till kaffet? Allt detta kan göras när du köper dina kaffekapslar för Lavazza. Inget behov av att gå någon annanstans!

Prestanda hos kaffekapselmaskinen

Ingenting är värre än när du desperat längtar efter en välbehövlig kopp Lavazza-kaffe och din maskin fungerar sämre än någonsin eller inte alls. Detta kan lätt undvikas genom att helt enkelt köpa dina avkalkningstabletter samtidigt som du köper dina kaffekapslar. Varför vänta eller handla någon annanstans när du kan göra allt på en gång.

Därigenom kommer du att undvika att maskinen eventuellt går sönder eller blir en bullrig distraktion i bakgrunden. I slutändan kan din kaffekapselmaskin ha en kortare livslängd om du väntar för länge med avkalkningen.

Renare vatten

Vatten är livets källa, men tyvärr är det inte alltid så rent eller säkert att dricka som du önskar att det hade varit. Det kan innehålla skadliga föroreningar, klor, fluor och tungmetaller.

Med en vattenfilterkanna kan du helt enkelt använda vattnet inte bara för att dricka hemma, utan för att fylla din vattenflaska och ännu viktigare för att fylla din Lavazza-kaffekapselmaskin. Det kommer inte bara innebära renare vatten, utan innebär också att du inte behöver avkalka din kaffekapselmaskin lika ofta som när du använder kranvatten.

Att fylla din vattenflaska innebär att du sparar pengar du skulle ha spenderat på buteljerat vatten och att du sparar miljön som du bor i. Detta är en situation där alla vinner.

Extra smak

Vi kan ta ditt dagliga Lavazza-kaffe och förvandla det till en riktig belöning med det stora utbudet av kaffesirap som vi har i lager. När du känner för efterrätt och allt du har hemma är Lavazzas kaffekapslar, så kan du helt enkelt lägga kaffesirap i kaffet och toppa med skummande mjölk. Du kan bli riktigt kreativ.

På språng med kaffe

Oavsett om det är varmt eller kallt, kan vi hjälpa dig med kaffe på språng. Vi har just de termomuggar som du kan fylla med Lavazza kapselkaffe. Vi har också en mängd sorter iskaffe som är bra på sommaren, smakar uppfriskande och ger dig koffeinkicken du behöver. Varför köpa och dricka standardkaffe när du kan dricka ditt eget Lavazza-kaffe - varmt eller till och med som iskaffe.

Mjölkhaltigt krämigt kaffe

Om färsk mjölk i kaffet inte är riktigt vad du vill ha, varför inte prova kaffegrädde eller kondenserad mjölk. Det kommer att bli ett rikare och krämigare Lavazza-kaffe. Och om din kaffemaskin råkar sakna en mjölkskummare, så kan vi hjälpa till med det också. Hursomhelst kommer du att ha mjukt sammetslent kaffe precis som du vill ha det.