• ★★★★★ 400.000 nöjda kunder sedan 2011
  • Fri frakt vid köp över 599,-
  • Vi skickar alla vardagar kl. 16:00

Alla kapslar till Nespresso®

0 varor

  • Leverans inom 2-4 arbetsdagar.
  • Fraktkostnad : 49,90 kr. på beställningar över 100 kr.
  • Fri frakt med DHL på beställningar över 599 kr.
Kaffekapslar från Nespresso® är populära över hela världen och de olika kaffekapslar som är tillgängliga sträcker sig långt utöver vad Nespresso® erbjuder i sina butiker. Hos oss kan du inte bara hitta Nespresso®-kompatibla kapslar som ristretto, espresso och lungo, men du har också alternativ som smaksatt kaffe och tekapslar.

There are no products matching the selection.

Nespresso®-kompatibla kaffekapslar

Nespresso® var först med att introducera kaffekapslar till världen och är fortfarande den mest använda kaffekapseltillverkaren i Europa. Nespresso® ägs av Nestlé, som är ett av världens största och äldsta livsmedelsproducenter.

De ursprungliga Nespresso® kaffekapslarna kan endast köpas från Nespresso®, men med den växande efterfrågan på en mer prisvärd kaffekapsel blev resultatet att Nespresso®-maskin-kompatibla kaffekapslar blev tillgängliga som inte har producerats av Nespresso®. Exempel på Nespresso®-maskin-kompatibla högkvalitativa kapslar är märken som Gimoka, Café Rene och Cap'Mundo, som vi lager.

Miljövänliga kaffekapslar för Nespresso®

En del av vårt breda sortiment av ristretto, espresso och Lungo kapslar för Nespresso® är miljövänliga och biologiskt nedbrytbara kapslar som innehåller ekologiska och GMO gratis kaffe. Biologiskt nedbrytbart innebär att det tar 12 veckor för nedbrytning i naturen. Dessa biologiskt nedbrytbara kapslar svarar på miljöhänsyn som väger tungt på kaffekapsel älskare.

Kaffe med mjölk

Kaffe gjord med en Nespresso®-maskin ger följande storlekar, Ristretto (25 ml.), Espresso (40 ml.) Och Lungo (110 ml.). Många européer som en något större kopp kaffe med mjölk, och därför är det klokt att lägga mjölk till kaffet görs med en Nespresso®-maskin. Du kan lägga till vanlig mjölk eller använda en mjölkskummare.

Smaksatta kaffekapslar

Om du älskar kaffe, men ibland känner för en förändring eller vill utmana dina smaklökar, då kanske det är dags att prova kaffekapslar för Nespresso® smaksatt med antingen karamell, choklad eller vanilj. Observera att smaksatta Nespresso®-kompatibla kapslar finns inte i sortimentet från det ursprungliga varumärket.

Utforska en ny värld av smaker

Ett alternativ till smaksatta Nespresso®-kompatibla kapslar är att lägga till kaffesirap med smak såsom karamell, hasselnöt och många andra smaker i ditt kaffe. Här hittar du alla våra varianter av kaffesirap.

Tillbehör att lägga till din Nespresso® upplevelse

Som alltid är det viktigt att ta hand om ditt kaffekapselmaskin. Vi föreslår att du avkalkar maskinen minst en gång i månaden, med till exempel våra avkalkningstabletter särskilt för Nespresso®-maskiner från Bosch.

Vi har också kapselhållare för Nespresso®-kompatibla kapslar i olika varianter, liksom ifyllbara kapslar, mjölkskummare och många fler.