• ★★★★★ 500.000 nöjda kunder sedan 2011
  • Fri frakt vid köp över 599,-
  • Vi skickar alla vardagar kl. 16:00

Espresso kapslar till Nespresso®

62 varor

  • Leverans inom 2-4 arbetsdagar.
  • Fraktkostnad : 49,90 kr. på beställningar över 100 kr.
  • Fri frakt med DHL på beställningar över 599 kr.
Espresso är en italiensk kort, stark, konsistenstjock kaffe som vanligtvis serveras rakt upp i antingen en enkel eller dubbel shot, eller används som bas för att skapa andra populära kaffesorter som en cafe latte eller Americano. För många är dock en espresso ett skott av liv, eftersom det innehåller mer koffein per volymenhet än de flesta andra kaffesorter.

Espresso - års erfarenhet.

En espresso är den mest koncentrerade versionen av en kaffedryck du kan dricka med en historia som går tillbaka till 1901 i Milano. Inte bara är det utan tvekan storslaget på egen hand, men det skapar grunden för olika kaffestorter som alla kan njuta av att använda din Nespresso®-kaffekapsel-maskin. Espresso har alltid förknippats med små intima kaféer eller kaféer främst på grund av den specialiserade maskiner de gjordes med och den kompetens som krävs av en barista. Detta har förändrats med mindre versioner av café stil kaffemaskiner blir tillgängliga, och ännu mer så med kaffekapseln maskin. Borta är mätning och slipning av kvalitetskaffe, nu kan du uppnå café kvalitet espresso med hjälp av en kaffekapsel för Nespresso® och med ett tryck på en knapp.

Livet är för kort för att dricka bitter espresso

Under extraktion är en vanlig orsak till bitter espressokaffe när barista låter varmt vatten rinna genom kaffe för länge. Att låta den bittra Tanic syra som skall extraheras tillsammans med kaffeoljor. Detta är inte möjligt med en kaffekapsel för Nespresso®.

Utvinning temperatur måste också vara tillräckligt varmt, strax under kokpunkten, vilket innebär att du antingen måste ändra det på maskinen eller vänta tills maskinen är klar och har nått önskad temperatur. Återigen, din Nespresso®-maskinen reglerar detta till perfektion.

Det finns många andra orsaker till bitter espresso naturligtvis, men inget av detta frågor när du använder din Nespresso®-maskin med kaffekapslar för det.

Maskinen kanske inte fungerar optimalt vid något tillfälle, men det kan lösas genom avkalkning det. Och vi har bara produkter för det.

Kvalitetskapslar

Det har inte förekommit klagomål om kaffekapslar för Nespresso® säljs av oss att i alla fall ha haft en negativ inverkan på Nespresso® kaffemaskinen. Med kvaliteten på våra kaffekapslar för Nespresso® och den optimala temperaturen i Nespresso®-maskin, kan du vara säker på att uppleva café kvalitet espressokaffe.

Din espressoerfarenhet

När man tittar på din espresso bör du se en vacker mörk solbränd crema flyta på toppen med mycket små bubblor som visar de gaser som övergått under bryggcykeln.

Andas och ta ett djupt andas in genom näsan medan koppning händerna över din kopp espresso. Mer än en gång. Doften avslöjade ger dig en känsla av smaken att förvänta. Aromen bör vara djupa, komplicerad och rika. Om du luktar bränt, kommer det med största sannolikhet smak brända. Doften av bränt gummi indikerar en låg kvalitet robusta bönor har använts. Naturligtvis är detta inte kan förväntas vid användning av kaffekapslar för Nespresso® från KaffeKapslen.

Nu är det dags att ta din första klunk. Gör det lilla och mild när du dricker en espresso. Eftersom lukt och smak är sammanflätade i denna erfarenhet, försöka ta en klunk direkt efter inhalation doften.