• ★★★★★ 500.000 nöjda kunder sedan 2011
  • Fri frakt vid köp över 599,-
  • Vi skickar alla vardagar kl. 16:00

Fyll Själv kapslar till Nespresso®

23 varor

  • Leverans inom 2-4 arbetsdagar.
  • Fraktkostnad : 49,90 kr. på beställningar över 100 kr.
  • Fri frakt med DHL på beställningar över 599 kr.
Så du älskar konceptet. Du älskar bekvämligheten. Men du känner dig mycket fäst vid en viss kaffesort du har druckit i flera år. Kanske kan du bara inte hitta den perfekta kaffekapseln för Nespresso® för dig? Inga problem, våra engångsbrukskapslar kan lösa detta. Det är verkligen så enkelt. Och än bättre, desto mer av dessa fyllbara kaffekapslar för Nespresso® du köper, desto billigare blir det!

Varför fylla själv?

Kanske var du på semester på någon exotisk plats och du hittade en fantastisk kaffesort där, eller kanske vill du rosta och mala ditt eget favoritkaffe. Du kan hitta kaffekapslar för din Nespresso®-maskin som inte passar din budget längre. Det betyder inte att du behöver göra dig av med din vackra Nespresso®-kaffekapseln maskin. Det är så enkelt som att fylla din egen tomma kapsel med det kaffe du föredrar.

De 4 viktigaste skälen bör du fylla ditt eget:

  • Du kan stödja de många lokala kafferostarna och inte bara de stora företagen, som stöder lokala småföretag som har mer av en kamp för att hålla öppet.
  • Du skulle ha pluskostnads prissättning i stället för premium prissättning. Att köpa en redan fylld kaffekapsel för Nespresso® innebär att du inte bara betalar för kaffet.
  • Du skulle dricka hantverkarrostat kaffe i stället för industriellt producerat kaffe som kan påverka smaken. Lokala kafferostare för med sig passion, historia och erfarenhet till deras rost som inte kan åstadkommas på samma sätt i en industriell miljö.
  • Du skulle använda nymalet kaffe i stället för en kapsel med ett utgångsdatum. Detta innebär att njuta av den bästa smaken och färskheten från ditt kaffe.

Kom ihåg

När du köper nymalet kaffe för dina ifyllbara kapslar för Nespresso® vara noga med att be om "espressomalet" som betyder att kaffebönorna mals på mellanstadiet, eller du kan också be om graden ¾.

Håll alltid ditt malda kaffe borta från extrem luft, fukt, värme eller ljus (i den ordningen) för att bevara fräschören i rosten.

Tänk på hur mycket kaffe du dricker och hur snabbt du kommer att använda det när du gör ditt köp. Köp kaffe som räcker längre än 2 veckor. Vi säljer också det malda kaffet som du kan använda i dina ifyllbara kaffekapslar för Nespresso®, vilket gör ditt köp ännu mer bekvämt.

Mer eller mindre bekvämt?

Att fylla din kaffekapsel för Nespresso® tar bara mellan 10 och 15 sekunder, vilket ger din Nespresso®-maskin tillräckligt med tid att värma upp. Såvida du inte rostar och maler dina egna kaffebönor. Men då kan du enkelt fylla dina kaffekapslar i förväg, och när folien är på kapseln, kommer det att förbli intakt i flera dagar. Kom ihåg att förvara kaffekapsel i en lufttät behållare. Om du upptäcker att ha fullständig kontroll över det pris du betalar och kaffet du dricker bekvämt då fyllbara kaffekapsel för Nespresso® är bara för dig.