Kakao och te till Nespresso®

9 varor

    Visa mer

Du kommer aldrig att behöva en vattenkokare igen!

På KaffeKapslen vill vi bli vänner med alla, även de som inte dricker kaffe. Och det betyder att du kan bjuda in vem som helst över till ditt hus och har något att erbjuda dem att dricka. Du behöver inte en vattenkokare och du behöver inte gå någonstans att köpa te för dem. Allt du behöver göra är att helt enkelt beställa tekapslar för Nespresso®-kaffekapsel-maskinen när du beställer kaffekapslar.

Varför är tekapslar så bra för dig?

Vi på KaffeKapslen tror på att leva ett balanserat liv och det bör även omfatta te. Tekapslar innehåller antioxidanter som kan skydda mot olika cancerformer. På grund av dess höga nivå i syre radikal absorberingskapacitet, kan tekapslar också bekämpa avgiftsradikaler.

Grönt tekapslar, som du kan köpa från oss, kan bidra till att förbättra bentätheten och styrka.

Här är några fler anledningar till varför du bör prova vårt tekapslar:

  • Te är kalorifritt och kan spela en viktig roll i viktminskning.
  • Det finns antingen mindre eller inget koffein alls i en tekapsel.
  • Te är ett enklare sätt att hålla hydratiserad om du kämpar för att dricka vatten
  • Te kan öka din hjärna mentala tillstånd när det gäller att koppla dig och sänka din stress.

Olika teer kan hjälpa dig på olika sätt beroende av teblad eller en kombination därav. Vi har en mängd olika tekapslar du kan använda i din Nespresso®-kaffekapsel-maskin för alla behov, smaker och tillfällen.

Värsta tillfällena för att dricka kaffe

Det anses som ett slöseri att dricka kaffe när dina kortisolnivåer (som är kroppens naturliga stimulantia) redan är hög. Så att dricka koffeinhaltiga drycker är alltid bäst när din uppmärksamhet och aktivitet är låga.

Kortisol toppar mellan 8 och 9, 12 och 13 och 17:30 och 18:30 i genomsnitt varje dag.

Därför den bästa tiden på dagen för att dricka kaffe 9:30 till 11:30 och mellan 14 och 16.

För dem som är mycket känsliga kan den värsta tiden att dricka kaffe vara upp till 6 timmar före sänggåendet. Inte bara kan koffein orsaka svårigheter att somna, men det kan också påverka hur länge du sover. Och det är därför vi föreslår att du försöker använda våra tekapslar i din Nespresso®-kaffebryggare istället.

Sätt att dricka din kopp te

Beroende på var i världen man kommer ifrån och personliga preferenser, det finns många olika sätt att dricka te och olika ingredienser för att inkludera. De flesta människor inte lägga mjölk till örtte, medan många tillsätt honung att söta härmed smak och lägga till extra godhet. Det är verkligen upp till dig och dina personliga preferenser när du använder en tekapsel i Nespresso®-kaffekapsel-maskin.