• ★★★★★ 500.000 nöjda kunder sedan 2011
  • Fri frakt vid köp över 599,-
  • Vi skickar alla vardagar kl. 16:00

Kakaokapslar till Nespresso®

2 varor

  • Leverans inom 2-4 arbetsdagar.
  • Fraktkostnad : 49,90 kr. på beställningar över 100 kr.
  • Fri frakt med DHL på beställningar över 599 kr.

Chokladkapslar till Nespresso® ger dig möjligheten att njuta av en härlig söt smak av kakao/varm choklad på din Nespresso-maskin. Choklad har visat sig ha goda förebyggande egenskaper med tanke på båda fysisk och psykisk ohälsa. Så drick lugnt en extra kopp varm choklad!

Chokladkapslar till Nespresso®

Vem älskar inte en varm kopp choklad på en annars långtråkig dag?

Varm choklad kan göras på många olika sätt: genom att smälta choklad med ett högt kakaoinnehåll i varm mjölk, genom att värma kakaopulver med tillsatt socker, eller genom att värma upp prefabricerad chokladmjölk. Möjligheterna för att producera denna läckra varma dryck är många, och ofta beroende av personliga preferenser och barndomsminnen.

Vi erbjuder ett otroligt enkelt sätt att få en god kopp choklad på, med chokladkapslar till Nespresso®. Brygg en lockande kopp varm choklad på samma sätt som du brygger en vanlig kopp kaffe. Därmed kan Nespresso®-maskinen glädja familjens yngsta eller blott sötsugna vuxna som önskar lite omväxling i det dagliga intaget av varma drycker.

Inget skapar en så mysig stämning och värme som en god kopp varm choklad, eventuellt med grädde på och lite finrivet mörk choklad ovanpå.
Skäm bort dig själv med denna välsmakande dryck. Perfekt för alla som älskar choklad – oavsett ålder.

Så lätt är det

Undvik allt löst chokladpulver som lätt smutsar ner ytorna i köket och använd istället chokladkapslar enkelt och snabbt i din Nespresso®-maskin.
För att tillreda en varm kopp choklad, ska du endast lägga i en chokladkapsel och trycka på espresso-kapseln. På några sekunder får du en läcker kopp varm choklad som kan njutas av alla. Genom att använda kapseln får du en liten kopp choklad, men om du önskar en stor smakrik kopp kan det vara nödvändigt att använda 2 eller fler kapslar.

Dessa chokladkapslar kan användas för att göra flera olika slags härliga drycker, som kan göra din vardag lite speciellare. Här är några tips:

Du kan prova göra en läcker kopp Mocha genom att blanda i en chokladkapsel och en lungo-/espressokapsel

  • Tillsätt marshmallows, grädde eller vaniljglass, precis så som du har lust med
  • Du kan också prova blanda i jordnötssmör, kanel eller lönnsirap för att göra en varm choklad som är perfekt just för dig
  • Om du gillar chili, går chili och kakao bra ihop. Du kan därför prova tillägga lite chili i din varma choklad, för att piffa upp den lite.

Kakaokapseln kan anpassas på många olika sätt, men du kan alltid vara säker på att få en utsökt kopp söt varm choklad varje gång.

Kakao till Nespresso®

Har du en söt tand och älskar du choklad? Hos oss är det möjligt att köpa läckra chokladkapslar till din Nespresso®-maskin. Gör kallare och mörka dagar lite trevligare med en skön kopp varm choklad.

Chokladkapslar är alltid en hit hos både barn och vuxna. Att det är så lätt att brygga choklad är ett plus då du vill mysa till det med hela familjen. Våra kapslar innehåller exklusivt kakaobönor så att du alltid kan vara säker på att få en smakrik varm choklad.

Varm choklad är perfekt att drickas både på morgonen och på kvällen. På morgonen ger en söt varm choklad en känsla av välbehag, och du får därmed en god start på din dag. Kakao innehåller lite koffein. Om du dricker mycket varm choklad på kvällen kan det eventuellt vara svårt att somna om kroppen inte är van med koffein.

Endast exklusiva kakaobönor

Våra chokladkapslar innehåller kakaobönor av finaste kvalitet. Smak och arom är tätt slutna i en lufttät kapsel. Du kan därför alltid vara säker på att få en fräsch och smakrik kopp varm choklad.

Förr användes kakaons egenskaper medicinskt bland olika folk. Kakao kunde behandla många olika slags problem som personer var drabbade av. Kakaon användes för att behandla fenomen som f.eks. mag-, tarm-, och leversjukdomar.
Idag använder vi kakao som något lite extra i vardagen. Forskare menar ändå att kakao minskar stress och ångest, samt att kakao innehåller ett stort antal cancerförebyggande antioxidanter.

Värt att veta om bryggning av choklad på en Nespresso®-maskin

Om du brygger choklad på din Nespresso®-maskin är det viktigt att regelbundet rensa och rengöra den. Det är viktigt att tvätta och köra vatten igenom maskinen efter bryggning med en chokladkapsel, för att maskinen inte ska förstoppas eller vara smutsig. 

Då samlas inte chokladrester i maskinen och nästa kopp kaffe får inte en bismak av choklad. Du behöver endast trycka på antingen lungo- eller espressoknappen på din maskin för att köra vatten igenom maskinen. Om din Nespresso®-maskin behöver en mer grundlig rengöring rekommenderar vi användning av rengöringskapslar till Nespresso.

Genom regelbundet underhåll, rengöring och avkalkning säkrar du att maskinen brygger fint i framtiden, och att du garanterat får gott kaffe och choklad.