• Frakt: 39,00 kr. - Fri frakt över 499 kr.
  • PrisGaranti! - alltid bra priser!
  • 100 dagars returrätt
  • Vi skickar alla vardagar

Philips Mjölkskummare

Milk Twister CA6500/60

I lager
Now: 849,00 kr

Produktspecifikationer

Antal kapslar 1
Märken Philips
Karaktäristik Tillbehör

Produktbeskrivning av Philips Mjölkskummare

Ska det blandas mjölk i kaffet, kan det vara kul att ha möjligheten att piffa upp det lite extra.

Finns det en inre barista i dig och vill du tillreda en kaffeklassiker som Café Au Lait, Cappuccino eller liknande – då ska du ha denna mjölkskummare!

Den här innovativa mjölkskummaren kommer i en tidlös design med strama linjer, som gör att den passar in i varje kök.

Testvinnaren Philips Senseo Milk Twist CA6500/60-mjölkskummaren kommer med en Non-Stick-beläggning, som gör att den är lätt att hålla ren och ser till att inget smuts fäster sig. Det krävs då endast en sköljning och en kökshandduk, och så är maskinen klar att användas igen. Maskinen visp och lock kan läggas i diskmaskinen och dessa delar är därför också superlätta att hålla rena.

Kapaciteten är hela 120 ml, som t.ex. är tillräckligt för att skapa skummad mjölk för två koppar cappuccino. Mjölken vispas med hjälp av Philips innovativa magnetiska vispfunktion som säkrar att skummet får en optimal konsistens och volym. Om du dessutom önskar mjölkskum till ditt iskaffe, eller om du annars har andra situationer där du saknar kallt mjölkskum, har Philips Senseo Milk Twister även en speciell funktion som gör att du kan få både varmt och kallt mjölkskum.

Du kan enkelt styra maskinen, med bara en enkel knapp. Mjölkskummaren är sladdfri och har en 360 graders basplatta. Det betyder att den är lätt att lyfta och lika lätt att få på plats igen efter användning.

Maskinen har naturligtvis även en automatisk avstängningsfunktion, så att du inte behöver bekymra dig över om du släckte maskinen eller inte då du åkte hemifrån.

Släpp loss din inre barista och bjud din familj och dina vänner på kaffe som de inte kommer att glömma!

Philips Mjölkskummare
Ditt betyg
Ska innehålla minst 20 tecken 20