• ★★★★★ 300.000 nöjda kunder sedan 2011
  • Fri frakt vid köp över 599,-
  • Vi skickar alla vardagar kl. 16:00

L'OR aluminiumskapslar till Nespresso®

9 varor

  • Leverans inom 2-4 arbetsdagar.
  • Fraktkostnad : 49,90 kr. på beställningar över 100 kr.
  • Fri frakt med DHL på beställningar över 599 kr.

Aluminiumkapslar för Nespresso® från L’OR kännetecknas vid att innehålla kaffe från de bästa kaffebönorna. L’OR är et av världens största kaffemärken, och användningen av aluminium i L’OR-kaffekapslarna gör, att de känns exakt som de ursprungliga nespressokapslarna när de används i din Nespresso®-maskin.

Nespresso LOR - Gratis Supremo

Kaffekapslar från L’Or

L’Or är en del av det stora holländska kaffeföretaget Jacobs Douwe Egberts (”Jacobs”), som har gjort kaffe sedan 1750-talet. Jacobs är känd för att göra t.ex. Jacobs Krönung, vilket är det mest sålda kaffemärket i Tyskland, och i Danmark finns Jacobs bakom t.ex. Merrild, Café Noir och L’OR.

Den höga kvaliteten på kaffe är hörnstenen i L’ORs aluminiumkapslar för Nespresso®, och därför kan du vara säker på att du får en utsökt kopp kaffe oavsett vilken variant av L’ORs Nespresso-kompatibla kapslar du väljer.

Aluminium som kapselmaterial

Aluminium används ofta för förpackning av livsmedel (t.ex. även i öl- och läskburkar), eftersom det är särskilt bra för att säkerställa en tät förpackning, vilket förhindrar avdunstning av smak och arom. Detta är förmodligen en av anledningarna till att de ursprungliga nespressokapslarna är gjort av aluminium.

Alla tidigare kompatibla kapslar för Nespresso®-maskiner är gjorde av plast eller komposterbart material, och L’OR aluminiumkapslar är således de första kaffekapslarna för Nespresso® (förutom de ursprungliga kapslarna), som är gjorda av aluminium. 

Miljö och aluminiumkapslar från L’Or

Det tar ungefär 200 år att bryta ner aluminium i naturen. Det anses därför vara ett särskilt dåligt material för miljön om det kastas i soptunnan.

Aluminium kan som gengäld återanvändas otaliga gånger, vilket är anledningen till att aluminiumkapslar också kan anses som ett mycke miljövänligt alternativ till andra kapslar – om bara L’OR-aluminiumkapslarna sorteras på rätt sätt och kastas i de dedikerade soptunnorna för aluminium vid återvinningsstationen.

Nespresso® har utvecklat ett återvinningssystem för sina aluminiumkaffekapslar, således att de använde kaffekapslarna smälts ner till nya kaffekapslar. Om du sorterar dina L’OR-aluminiumkapslar ordentligt på återvinningsstationen, kommer de också att smältas ner och återanvändas som förpackning för dryckesburkar eller liknande.