Ekologiska kapslar till Nespresso®

7 varor

  1. Storsäljare
  2. Billigaste först

Den mörka sidan av kaffekapslar

Problemet med kaffekapslar för Nespresso® är det faktum att med popularitet har vuxit, så har deras inverkan på miljön, om de inte är biologiskt nedbrytbara eller återvinningsbara. Vissa europeiska städer har redan förbjudit inköp av vissa förorenande produkter och komponenter med råd pengar, vilket inkluderar kaffekapslar. Aluminium skida kan ta mellan 150-200 år medan vissa plastkapslar kan ta över 500 år att brytas ned. Så tydligt människor har en bra anledning att oroa sig för de långsiktiga effekterna kaffekapslar för Nespresso® kan ha om de inte är biologiskt nedbrytbara. Vi har sett till att ha möjlighet att biologiskt nedbrytbara kaffekapslar för Nespresso® tillgängliga för dig.

Vad gör kaffe ekologiskt

  • Landet har inte utsatts för bekämpningsmedel eller växtgifter i de senaste 3 åren
  • Det är en hållbar växtföljd på plats för att förhindra jorderosion
  • Gårdarna ligger i en skuggig tät skog

Anledningar att dricka ekologiska kaffekapslar

Om du har övervägt att ändra din livsstil till en mer miljövänlig kommer dessa skäl slutligen övertyga dig att göra ändringen. Närmare bestämt, när det gäller kaffekapslar för Nespresso®.

  • Dina kaffebönor kommer inte att tvättas i ett bad med klor eller ammoniak.
  • Du kommer inte äta bekämpningsmedel när du dricker ditt morgonkaffe, särskilt när du fått veta att kaffe kommer från de tyngst besprutade växterna av all mat.
  • Du kommer att hjälpa bönderna som odlar ekologiska växter från att utsättas för starka kemikalier, samt miljön och djur som lever i den.
  • Ekologiskt kaffe smakar enligt många bättre än konventionellt kaffe, vilket naturligtvis är diskutabelt. Vi är dock överens om att det känns bra att dricka kaffekapslar för Nespresso® som inte skadar miljön.

Kostnaden är inte så hög som man kan tro. Vi erbjuder valuta för pengarna när det gäller kaffekapslar för Nespresso®, och våra miljövänliga / ekologiska kaffekapslar säljs till konkurrenskraftiga priser.

Vad betyder Fairtrade?

När det gäller kaffe, innebär Fairtrade att det finns organisationer skapar handelsbolag som baseras på en öppen och ärlig kommunikation bygger på respekt för att uppnå rättvisa i den internationella handeln. Dessa organisationer förbjuda även barn eller tvångsarbete. På KaffeKapslen erbjuder vi antingen rättvisemärkta eller Rättvisemärkt och ekologiskt kaffekapslar för Nespresso® som inte bara certifierade och ärligt men av hög kvalitet.