• ★★★★★ 300.000 nöjda kunder sedan 2011
  • Fri frakt vid köp över 599,-
  • Vi skickar alla vardagar kl. 16:00

Sodastream

34 varor

  • Leverans inom 2-4 arbetsdagar.
  • Fraktkostnad : 49,90 kr. på beställningar över 100 kr.
  • Fri frakt med DHL på beställningar över 599 kr.

Sodastream är ett internationellt varumärke som du kan lita på när det gäller kolsyrade drycker med urgod smak. Bland alla smaker du redan köpt någon gång till alla möjliga tänkbara frukter, finns det en smak för just dig. Du kan göra hälsosamt kolsyrat vatten eller mixar för alkoholhaltiga drinkar. Det är en maskin för hela familjen eftersom den har något för både barn och vuxna.

Sodastream smak val

Smaker till Sodastream

Med ett utbud av över 20 olika smaker kan vi erbjuda stor variation. Sodamix-smakerna har autentiska och friska smaker som hela familjen kan älska. Sodamix-smakerna passar utmärkt som ersättning för läsken du vanligen köper på burk eller på flaska. Och till skillnad från läsken du köper i butik kan du själv styra hur söt eller koncentrerad din dryck ska vara med en Sodastream sodamix.

Sodastream-maskiner

Med en Sodastream-maskin kan du förse hela familjen med läsk och kolsyrat vatten på ett smart och enkelt sätt. Det är smart eftersom det är nyttigare för familjen, och bättre för miljön, och enkelt eftersom det bara tar ett par sekunder att få bubblorna du är ute efter. 

Tillbehör

Vi har allt du kan vilja lägga till i din Sodastream-samling så du behöver inte gå någon annanstans utan kan göra alla Sodastream-inköp på en gång. Vi kan hjälpa dig att hålla läsken kall, hålla flaskorna rena och tillhandahålla koldioxid och nya flaskor till ditt sortiment.