• Frakt: 39,90 kr. - Fri frakt över 599 kr.
 • PrisGaranti! - alltid bra priser!
 • 100 dagars returrätt
 • Vi skickar alla vardagar

Maskiner och tillbehör till Sodastream

6 varor
 1. Sodastream Kolsyrecylinder
  Kolsyrecylinder 1 st. till Sodastream
  Tillbehör
  Now: 279,00 kr
 2. Reserve Pack från Sodastream
  Kolsyrecylinder+flaska till Sodastream
  Tillbehör
  Now: 299,00 kr
 3. 1 l flaska som tål diskmaskin
  Flaska (som tål diskmaskin) 1 liter 1 st. till Sodastream
  Tillbehör
  Now: 159,00 kr
 4. Sodastream PET Flaskor
  Flaskor (0,5 l.) 2 st. till Sodastream
  Tillbehör
  Now: 149,00 kr
 5. Glaskaraff från Sodastream
  Glaskaraff (0,615 l.) 1 st. till Sodastream Crystal
  Tillbehör
  Now: 149,00 kr
 6. Rengöringstabletter och paket från Sodastream
  Rengöringstabletter 10 st. till Sodastream
  Tillbehör
  Now: 69,00 kr

Sodastream-fakta

Sodastream har funnits sedan 1903 så det har hänt mycket med det internationella företaget sedan dess. Här är några intressanta fakta:

 • Varje år tillhandahåller Sodastream 1,5 miljarder liter hemgjord läsk till flera miljoner människor runtom i världen.
 • Det är lätt att se hur Sodastream är ledande innovatörer när de har 65 patent och 198 registrerade varumärken världen över.
 • Det kan man kalla världsomspännande. Sodastream säljs i över 60 000 butiker i 45 länder.
 • Sodastream finns över hela världen och det gott om mångfald inom personalen. Mer än 30 nationaliteter finns representerade.

Stöd Sodastream och hjälp bygga broar

Sodastream har över 20 produktionsanläggningar världen över och en av dem ligger precis utanför Jerusalem. På denna anläggning arbetar palestinier, araber och judar tillsammans med lika lön, lika förmåner och lika möjligheter. Varje palestinier försörjer i genomsnitt 10 andra personer och kan tjäna 4-5 gånger högre lön än vad de får i Palestina. Sodastream försöker bygga broar istället för murar mellan länder och människor. Det har inte varit lätt eftersom många missriktade och politiska aktivister har anfallit fabriken, spridit lögner och försökt pressa Sodastream till att säga upp sina palestinska arbetare, något som skulle påverka runt 5 000 personer. När du stödjer Sodastream stöder du enhet och jämlikhet.

Hälsa

En Sodastream i ditt hem kan ha positiva hälsoeffekter. Studier har visat att de som har en Sodastream brukar dricka 3 fler glas vatten och/eller vattenbaserade drycker om dagen. Dessutom innehåller dessa vattenbaserade drycker 54 % mindre socker än läsk du köper i butiken. Det finns också sockerfria och naturliga alternativ du kan köpa bland sodamixarna.

Sodastream kolsyrade drinkar

Om du inte prövat att göra drinkar i din Sodastream har du gått miste om roliga kvällar med vännerna. Det är både prisvärt och läckert. 

Kom ihåg att drinkar med mycket socker inte kan absorbera kolsyran och detta kan leda till en explosion i din Sodastream. Så det är bäst att följa beprövade recept.

Sex and the City Sparkler

Ingredienser

 • ½ dl vatten
 • 10 droppar flytande stevia
 • 1 dl 100 % tranbärsjuice
 • 1 lime
 • 1,5 shots vodka

Blanda alla ingredienser i en Sodastream-flaska och sätt den i maskinen. Tryck ner spaken och vänta tills du hör surret. Släpp långsamt på gasen innan du tar ut flaskan. Häll över is och garnera med en limeskiva.