• ★★★★★ 500.000 nöjda kunder sedan 2011
  • Fri frakt vid köp över 599,-
  • Vi skickar alla vardagar kl. 16:00

Tillbehör till Sodastream

9 varor

  • Leverans inom 2-4 arbetsdagar.
  • Fraktkostnad : 49,90 kr. på beställningar över 100 kr.
  • Fri frakt med DHL på beställningar över 599 kr.

Vi här på KaffeKapslen kan hjälpa dig att fullända din Sodastream-upplevelse med allt du behöver för att göra det enklare för dig att använda din Sodastream-maskin. När något händer och du har sönder eller tappar bort någon del, kan du alltid hitta den i vår webbutik. Du kan köpa allt som har att göra med din Sodastream-maskin från oss, utan att behöva gå någon annanstans.

Sodastream smak val

Kapsyler

Förr eller senare händer det att du inte kan hitta kapsylen till din Sodastream-flaska. Det händer troligen förr snarare än senare om du har barn. Men du behöver inte oroa dig om du tappar bort en kapsyl för vi har flera i metall och i plast.

Flaskor

Flaskor brukar kunna försvinna eller gå sönder. Det är en anledning till varför du skulle behöva köpa en ny Sodastream-flaska från oss. En annan anledning är att det kan vara behändigt att ha flaskor av olika storlek, beroende på hur många gäster du har. Våra flaskor finns antingen i rostfri metall eller med botten och kant i plast.

Återanvändbara gaspatroner

Hos oss kan du köpa en återanvändbar gaspatron, då behöver du bara betala för gasen du fyller den med i längden. Tyvärr är det en Sodastream-tjänst vi inte kan hjälpa dig med. Men det finns återförsäljare i ditt område du kan gå till för att få hjälp med detta.

Kallt och rent

Vill du hålla dina utsökta Sodastream-drycker i en perfekt iskall temperatur har vi Sodastream ispinnar som passar perfekt i flaskorna. Förpackningen med två isfack har totalt 20 ispinnar.

Ett annat viktigt steg du inte får missa är att hålla flaskan ren. Våra Sodastream-borstar passar perfekt i flaskorna.