Tassimo Joy (vit)

T45 kapselmaskin

Availability: I lager

Nu: 699,00 kr
ELLER
Det är en bra idé att köpa kapslar och avkalkning tillsammans med maskinen

Produktspecifikationer

Kapselsystem Tassimo
Märken Bosch
Karakteristisk Maskin

Produktbeskrivning av Tassimo Joy (vit)

Uppskattar du också en ljuv nybyggd kopp kaffe? Men gör du också gärna andra slags läckra drycker som t.ex. en Cappuccino, Latte Macchiato eller varm choklad som du kan bjuda de minsta på? Då är Tassimos smakuniversum något för just dig – och med Tassimos Joy är du redo för det lyxiga med att kunna tillreda en dryck med ett enkelt klick.

Tassimo Joy använder sig av Tassimos patenterade Intellibrew-system, som med hjälp av så kallade T-Discs enkelt, bekvämt och helt automatiskt brygger den perfekta koppen – varje gång.

Vattenbehållaren till Tassimo Joy är stor och rymmer tillräckligt med vatten för att hela familjen ska få sin varma dryck utan att behöva skynda sig till vattenkranen hela tiden.

Uppvärmningen är blixtsnabb, vilket betyder att du kan brygga din kopp direkt. Maskinens kopphållare är justerbar, så att du kan använda dig av porslinskoppen du ärvt, eller av termos koppen som du ska ta med i farten – använd just den storlek som du behöver.

Rengöring och avkalkning föregår genom samma intelligenta system och maskinen kommer själv ihåg när det är dags för det. Det ändå du ska göra är att torka maskinen med en trasa då och då, när du anser att det behövs.

Den här Tassimo Joy kommer i en tidlös vit design som passar in i varje kök med sina stilrena linjer.

Bedöm Tassimo Joy (vit)

  •   1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
    Omdöme:
  • Anmeldelse (minst 20 tegn) 20