Senseo Viva Café

inkl. presentkort och 168 pads

Availability: I lager

Vägl.: 1 675,00 kr

Nu: 460,00 kr

Det är en bra idé att köpa kapslar och avkalkning tillsammans med maskinen

Produktspecifikationer

Antal koppar 168
Kapselsystem Senseo

Produktbeskrivning av Senseo Viva Café

Bjud dina gäster på kaffe på bara ett ögonblick, med hjälp av den smarta Senseo Viva Café. 

Senseo Viva Café är en kaffemaskin som tillreder kaffe med pads på blott en minut, både i kopp och i en större mugg. Kaffepads produceras av flera välkända producenter, av både nya spännande brands och av Senseo själv. Det är därför möjligt att hitta både nya favoriter och tidlösa klassiker. 

Senseo Viva Café brygger kaffe med CremaPlus-teknologi, som med hjälp av 45 aromdoseringsdispensrar fördelar trycket över hela paden. Med CremaPlus-teknologin får ditt kaffe dessutom en fin och delikat crema på toppen. Kaffet har en aromatisk och rund smak, precis som det klassiska filterkaffet du kanske smakat på, men genom att använda pads sparar du tid. 

Du kan vara säker på att det är toppkvalitet när du väljer en Senseo Viva Café. Alla maskinerna har testats 10.000 gånger innan de skickats iväg från fabriken. Kaffe bryggs vid ett högt tryck och om maskinen förlorar detta tryck, inverkar det på smakupplevelsen. 

Senseo Viva Café är väldigt användarvänlig. Det krävs varken att du är ett tekniskt geni eller är utbildad inom kaffe-branschen. Du ska bara sätta i en kaffepad, placera din kopp under droppbrickan och trycka på startknappen – så gör maskinen resten. Då är den redo, även för en kopp till. Och du behöver heller inte bekymra dig över om du stängde av maskinen eller ej då du åkte hemifrån. Det gör den själv efter 30 minuter. 

Presentkort och gratis Senseo Viva Café!

Med detta erbjudande köper du 6 paket Senseo kaffe, ett presentkort på 100 kr. och får en gratis Senseo Viva Café gratis. Presentkortet kan du använda nästa gång, du ska köpa kaffe hos Kaffekapslen. Presentkortet utlöper 30/06-2021.