Senseo Viva Café

+60 pads och 2 förvaringsburkar

Availability: I lager

Vägl.: 1 279,80 kr

Nu: 849,00 kr

Det är en bra idé att köpa kapslar och avkalkning tillsammans med maskinen

Produktspecifikationer

pads 60
antal koppar 60
Kapselsystem Senseo

Produktbeskrivning av Senseo Viva Café

Senseo Viva Café är en användarvänlig maskin som enkelt och smidigt kan göra kaffe, kaffedelikatesser och kakao. Du kan brygga en liten eller stor kopp på bara en minut – eller två koppar ifall du får gäster.

Kaffet bryggs med Kaffeboost-teknologi som med hjälp av 45 munstycken ser till att vattnet och trycket blir jämnt över hela kaffepadsen. Det ger en fylligare och rundare smak, samt friger kaffets aroma. Den friskbryggda koppen avrundas med en delikat crema som framställs med Senseos unika Crema Plus-teknologi. Om du föredrar en starkare kopp kaffe kan du aktivera Intensity Select med en dubbeltryckning. 

Alla Senseo-maskiner testas 10.000 gånger av Philips innan de går ut till användarna. Senseo Viva Café brygger kaffet vid högt tryck och den grundliga testningen är därför din garanti att du alltid får den högsta kvalitén när du gör ditt favoritkaffe.

Senseo Viva Café är enkel att rengöra och underhålla. Rengöring kräver endast en våt trasa och de flesta delarna går att maskintvättas. Det rekommenderas bara att du avkalkar din maskin regelbundet – gärna var 2. månad. 

Detta paketerbjudande inkluderar utöver Senseo Viva Café, 3 av våra mest populära Large Cup-smaker. Därtill får du också 2 förvaringsburkar från Senseo – en i vitt och en i svart, som säkrar dig optimal förvaring av dina Senseo-pads.