Senseo Viva Café (svart)

+112 pads till Senseo

Availability: I lager

Vägl.: 1 215,00 kr

Nu: 949,00 kr

Det är en bra idé att köpa kapslar och avkalkning tillsammans med maskinen

Produktspecifikationer

pads 112
antal koppar 112
Kapselsystem Senseo

Produktbeskrivning av Senseo Viva Café (svart)

Med den användarvänliga Senseo Viva Café får du tillgång till ett stort universum av kaffe, kaffedelikatesser och varm choklad. Du kan brygga en kopp eller en mugg, för maskinen kan nämligen laga både stora och vanliga koppar kaffe – på endast en minut. Får du en gäst på besök kan maskinen också laga två vanliga koppar, istället för en stor.

Senseomaskiner blir testade 10.000 gånger innan de når till i butikerna. Detta gör Philips för att garantera att kvaliteten är i topp när du ska dricka ditt favoritkaffe. Senseo Viva Café brygger kaffet med ett högt tryck, och det är viktigt att detta tryck är stabilt under hela maskinens livstid, för att du ska få den perfekta koppen kaffe varje gång.

Senseo Viva Café lagar kaffe med hjälp av Kaffeboost-teknologin, som ger en mer fyllig smak genom att fördela vattnet över hela senseopaden. Vattnet fördelas genom 45 arommunstycken, som ser till att den kompletta smaken och aromen friges. Önskar du en starkare kopp kaffe kan du använda Intensity Select, som aktiveras med ett enkelt dubbelklick. Dessutom har Senseo Viva Café också Crema Plus som ger en delikat crema på toppen.

Tack vare autosläckfunktionen behöver du inte oroa dig för at du ska glömma att stänga av maskinen. Efter 30 minuter stänger nämligen maskinen själv av sig om den inte den inte använts under tiden. Det ger en god möjlighet för att laga en kopp extra, utan att du ska oroa dig för elräkningen eller miljön.

Maskinen är enkel att underhålla och rengöra. De flesta delar kan köras i diskmaskinen och resten kan klaras av med fuktad trasa. Det enda du behöver göra är at avkalka maskinen regelbundet.

Med till detta erbjudande följer, utöver maskinen, fyra olika populära varianter av Senseopads. Det ger dig en god möjlighet att både lära känna din maskin, och hitta rätt styrka, koppstorlek och smak för dig - innan du går på upptäcktsfärd bland resten av Senseo-möjligheterna.