Tassimo Vivy 2

+2 förp. kapslar

Availability: I lager

Vägl.: 818,80 kr

Nu: 449,00 kr

Det är en bra idé att köpa kapslar och avkalkning tillsammans med maskinen

Produktspecifikationer

Kapselsystem Tassimo

Produktbeskrivning av Tassimo Vivy 2

Med vårt Tassimo Startpaket kan du bjuda in till caféupplevelser därhemma och tillreda kaffe som en barista med bara ett klick!

Tassimo Vivy2 är en kompakt maskin som med en tidlös design inte bara passar in i varje kök, men som också är super användarvänlig. Den smarta T-Disc teknologin gör att maskinen själv avläser de optimala bryggningsförhållandena samt mängd. Det enda du ska göra är att sätta i en kapsel med den dryck du önskar och så brygger maskinen en perfekt kopp kaffe på bara ett ögonblick. Allt med blott ett tryck på en enkelt knapp.

Maskinen underhålls lätt med en fuktig trasa och alla lösa delar kan tvättas i diskmaskin. Maskinen meddelar själv när det är dags för avkalkning – och det föregår helt automatiskt med hjälp av den service-disc som kommer med maskinen.

Det finns ett stort urval av Tassimo favoriter till hela familjen och sortimentet växer hela tiden. Det finns många olika välsmakande kaffevarianter, kaffespecialiteter, te och varm choklad att välja mellan.

Med vårt Tassimo Startpaket mottar du två paket av våra favoriter till Tassimo – så du välkomnas till Tassimos universum på bästa sätt.