Produktinformation

En Bosch Tassimo-maskin är den perfekta kaffemaskinen för vanligt kaffe, espresso, varm choklad och många andra drycker. Tassimo-maskiner används i stor utsträckning hemma för välsmakande varma drycker. Men för att hålla din Tassimo-maskin i toppskick är det viktigt att du använder Kaffekapslen Tassimos avkalkningstabletter eftersom hårt vatten kan orsaka att kalkavlagringar byggs upp i din maskin.

Tabletterna tar snabbt och effektivt bort kalk, kafferester och kalciumavlagringar och håller din maskin i perfekt skick så att den kan fortsätta att servera läckra drycker i många år framöver. Det rekommenderas att du använder Tassimo avkalkningstabletter när de röda avkalkningsikonerna lyser på din maskin.

Förpackningen innehåller sex tabletter vilket räcker till tre avkalkningsbehandlingar. Avkalkningstabletterna passar för alla Bosch Tassimo-maskiner. Följ bara avkalkningsanvisningarna steg för steg och din Tassimo är återigen redo att skapa läckra drycker!

Specifikationer

Stycken

3

Märken

Kaffekapslen

Kapselsystem

Tassimo

Bäst före

25.07.2025

Avkalkningstabletter Kaffekapslen

3 behandlingar till Tassimo

(8)

Recensioner (8)

bra och enkel o använda. Läs mer
BÄSTA avkalkningsalternativet, MYCKET bättre än den flytande varianten Läs mer
Bra och effektivt Läs mer
fungerade bra Läs mer
Fungerar kanon bra Läs mer
Bra till att fräscha upp maskinen som gått länge. Läs mer
Löses snabbt upp i vatten. Fungerar väldigt bra. Läs mer
Det här avkalkningsmedlet är inte bra. Första gången hjälpte det. Ca 15 koppar så blev jag tvungen att göra om det och det fungerar inte. Vad ska jag köpa istället? Läs mer

Liknande kategorier